ENCARA NO HEM EIXIT D’UNA

Encara no hem eixit d’una i ja estem en una altra. Us preguntareu a què ve açò que acabe d’escriure. A l’incendi que ha cremat més de 1.900 hectàrees a la Safor, molt prop del Montdúver. Quina desgràcia! Què hem fet les i els valencians que no acabem d’eixir-nos-en…

A pesar del que ha dit Canal 9, l’incendi ha estat un gran desastre i un més gran drama per a la gent de la comarca veïna que estima la natura. Però si hi ha alguna cosa que no aguante és la hipocresia de la classe política -PP-. Avui al periòdic Las Provincias, entre les fotografies que il.lustraven la notícia, se’n veu una en què apareixen Camps de golf i González ponts. Quina barra! No tenien altra altra manera millor d’il.lustrar la notícia que aqueixa. Els bombers, els membres de les brigades forestals, la policia local, la gent que lluitava contra el foc. No, ha de ser la classe política qui es faça la foto i aparega a les hemeroteques.

Anem pensant que ja s’acosten… qui o què? les eleccions… bona vesprada…

P.D-: La foto és com a xicotet homenatge al Barcelona que ahir perdé el partit… Sort…

Quant a valldalbaidi

Valldalbaidí, professor de llengua i literatura catalanes (així ho diu el meu títol administratiu) malgrat el que diga el PP, fa molt anys que treballe en aqueixa cosa que uns volen que siga educació i altres ensenyament, i jo ja no sé el que és. 
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*