Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

6 de març de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Ahir no sé per què però no vaig poder publicar l’escrit que ha aparegut amb data d’avui

Quin títol més llarg! Quasi res deia el diari i anava ple! Bo, no sé per on començar. Me’ls havia cregut de veritat. Però ja sabeu allò que diuen en castellà "´son los mismos perros pero con distintos collares" o també "aunque la mona se vista de seda mona se queda"

Sembla que no hi ha solució: Espanya, mi querida España, com cantaven fa temps, no tindrà una dreta civilitzada, europea, correcta, amb visió de futur, equiparable a les dretes de la resta dels països que conformen l’UE.

L’expresident del govern espanyol José Mari Aznar -quina sort que ho deixara amb sols vuit anyets!- acaba de dir: "No hi ha nació que sobrevisca a un procés com el que està vivint Espanya. Si s’aprova el projecte d’Estatut, no quedarà gens d’Estat" Sense comentaris.

A més el PP -vigileu amb la febre aviària per la gavina- és el partit que més s’ha manifestat en molt poc de temps. Encara no fa dos anys que perdé el govern i ja en porta la tira… Que si NO als Papers de Salamanca, que si NO als Matrimonis Gais i Lèsbics, que si NO a l’Estatut de Catalunya, que si NO a la negocació amb ETA… Sort que diuen que volen la PAU. Perquè, si no, apanyats anàvem, catalans, valencians i mallorquins. Sí, senyors de la burrera, parlem la mateixa llengua. Ja està bé de jugar amb la parla de tants i tants pobles de gent treballadora, pacífica, filles i filles del nostre estimat Rei en Jaume I.

No m’agrada dir peix abans de tenir-lo al cove. Però si aquest any guanya la Lliga de Futbol el Barcelona CF seran capaços de declarar-nos persona non grata igual que feren en alguns ajuntaments del País Valencià a aquelles i aquells que afirmem que Catalunya, Illes Balears i País Valencià compartim la llengua catalana? Ja ho veurem. Queda pocs temps perquè sàpiam el desenllaç.

Bona vesprada i SALUT…


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Jo esperant a que diguéreu quec del soparot, i amb raó! Quina feta, haver-me perdut a l’altre rei d’Espanya (el bo?), però encara no sé de què va el rotllo… Xe, té igual, ja el voré en persona el dia que… el dia que vos conega a tots vosaltres en persona, que ausades!
    Per cert, pregunta indiscreta: tu també eres subscriptor de la Saó?

  2. Sí, també sóc subscriptor de la Saó (si et refereixes a la revista dels capellans "díscols") del Regne de Déu.

    Bé, com més dies passen més ganes tinc de conéixer-te i que ens conegues.

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.