Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

26 d'abril de 2010
0 comentaris

23 d’abril a Salem (Vall d’Albaida)

La passada vesprada del 23 d’abril teníem molts llocs on acudir però ho férem a Salem per tal d’assistir a la inauguració de la Biblioteca Municipal i la presentació del llibre Lennon i Anna, de Vicent Borràs. Ací trobareu qui és Vicent Borràs. L’acte fou senzill i entranyable. Senzill perquè la inauguració de la Biblioteca fou feta com cal. amb una invitació a fer-la servir i gaudir-ne cada dia. I entranyable perquè tot allò que duu a cap la Regidoria de Cultura a Salem (tenint en compte que el regidor està en procés de rehabilitació encara) sempre resulta, com a mínim, entranyable per a les i els que ens en considerem amics. 

 

La presentació de Vicent Borràs anà a càrrec de Juli Fenollar, germà del regidor i professor de valencià a l’IES Josep Segrelles d’Albaida. Presentà Vicent Borràs com un escriptor d’èxit. I a força que ho és. Amb aquest llibre ha aconseguit el premi Ciutat de València. És un llibre de relats i només llegir-lo us en farem cinc cèntims. 

 

Des d’ací volem demanar disculpes a la resta de persones que també ens havien “convidat” als actes de celebració del Dia del Llibre i als quals no poguérem assistir per coincidència de dia i hora. 
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.