Diari d'un Culer

Sovint comparen un gol amb un orgasme. No hi ha comparació, és millor un gol

19 de desembre de 2005
2 comentaris

Stanford Bridge no em fa caqueta

Que parin el món. Que tanquin al Ronaldinho, a l’Etoo i a la resta de cracs dins d’una bombolla i que no els treguin fins a finals de febrer. Que no se’ns constipin. Que no es lesionin. Juguem els partits de Lliga amb el Barça B que vistos els rivals no tindrem cap problema. Només tinc ulls pel Barça-Chelsea, la resta no té cap importància.

Aquesta tarda he vist el Arsenal-Chelsea i és com per embrutar els calçotets. Els del Mourinho són com un forat negre que fa desaparèixer el futbol del rival. Imposen un ritme molt físic i Drogba, Lampard, Robben o Terry -de cap en un corner- acaben foten-te un golet i et deixen amb cara de tonto.

Però el cert és que, passats els 90 minuts d’aquesta tarda a Highbury, m’he mirat els pantalons i no m’havia fet caqueta. Senzillament perquè ahir vaig veure el Cadis-Barça. I vaig veure a Messi. I he vist les 12 victòries consecutives. Perquè portem 37 gols a favor i només 5 en contra. I perquè tenim a Ronaldinho. Perquè Etoo porta 15 gols en 16 partits. I si amb tot això no n’hi ha prou, demano que no cedim a Maxi i així potser la clava al partit de tornada.

Això està guanyat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!