De Madrid al sielo

No sé per què he escrit aquest títol. No sé tampoc de què escriuré avui. Però, si voleu i podeu, seguiu llegint. Gràcies

Bo, el títol m’ha vingut al cap quan he pensat com se sentirà l’Ansar amb la desgràcia del Reial Madrid de dimarts. Els àrbitres s’ho van jugar tot per tal que l’equip del centre peninsular arribara a la final de la copa del Rei i la guanyara. Però no ha pogut ser, ho sent, Ansar, Zaplebes, Rajoy, etc. No sabeu com ho sent perquè, si a més d’haver perdut les eleccions per (i cite textualment Pilar Manjón) "cuatro muertos de mierda" com més d’una vegada ha dit gent al telèfon de les víctimes de l’11-M, ara no guanyeu cap títol… doncs, la veritat ho lamente profundament.

I voldria, per acabar, demanar que l’Església al País Valencià fóra, un poquet sols, valenciana. És a dir que faça servir la llengua del poble un poquet. I es deixe de justificar allò injustificable, com acaba de fer el Sr. Gonzalo Gironés natural d’Ontinyent, el mateix poble que donà gent com el difunt bisbe de Mallorca que, si haguera escoltat el que ha escrit aquest Sr., ho lamentaria profundament. Res més. Àngel

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *