DE NOVEL.LES i ALTRES COSES

Avui vull recomanar-vos la lectura d’una excel.lent novel.la.

La novel.la és L’estrep d’en Joan Olivares, valldalbaidí com jo, ell d’Otos. Quan vaig saber que havia guanyat la XXXIV edició dels Premis Octubre, em vaig alegrar moltíssim: per ella, la seua família i, com no, per la nostra comarca. Només he tingut temps l’he comprada i l’he llegida quasi d’un colp. I, de veritat, he gaudit molt. Per tant, si aquests dies d’hivern i fred, de notícies poc excitants i sobretot negatives, voleu abstraure’s ací teniu una bona manera de fer-ho. Li ho agraireu al Joan.

I avui que vaig de recomanacions us en faré una altra: El meu company d’IES Jaume Costa exposa fins al 18 de febrer a la Sala de Cultura de Bellreguard (la Safor) l’exposició de fotografies "ELEMENTS DE TRADICIÓ". Si teniu ocasió visiteu-la: és excel.lent!

Bo, bona nit, fins demà

Per cert, no pareu esment a la fotografia que acompanya el text. Gràcies 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *