Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 de novembre de 2009
1 comentari

Les protestes del Partido Popular

És el títol del text escrit per David Martíinez Piedra a EL PAÍS. No es pot dir més clar, en tot cas sí més fort.

 Es curioso oír hablar a María Dolores de Cospedal, del Partido Popular, en el programa59 segundos, de TVE, sobre la actuación del Gobierno en la resolución del secuestro delAlakrana. Ha llegado a decir que se debía haber pagado mucho antes el rescate de casi tres millones de euros, que en gran parte sale del dinero de nuestros impuestos. Ni soy simpatizante del PSOE ni creo en las gestiones de ninguno de estos partidos en los problemas que durante su Gobierno existieron; ahora bien, ¿cómo se atreven los del PP a opinar sobre las negociaciones e incluso sobre si se debía haber pagado antes el rescate? Hace 12 años, la organización terrorista ETA secuestró al concejal Miguel Ángel Blanco y sólo pedían el acercamiento de los presos al País Vasco. Los aznares dijeron que bajo ningún concepto aceptaban chantajes de secuestradores, delincuentes…

Tenemos los políticos que con nuestro aborregamiento nos merecemos. Ah, y aprovecho también para lanzar el debate sobre si es más importante una causa como la de los piratas somalíes a una causa política.



Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. No tenen remei, els tracten com a deficients mentals.

    Com a la publicitat institucional de la Generalitat Valenciana quan la fan només en castellà.

    Sembla que tracten els espanyols com si foren deficients mentals i així esdevindràn, nosaltres entenem el castellà perfectament, ells en canvi semblen no tindre suficient capacitat mental per entendrens. 

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.