Continue amb la campanya de fer-me ressò d’algunes irregularitats

Continue amb la campanya personal per tal d’aconseguir que alguns òbriguen els ulls i deixen de votar un partit que sols cerca el benefici de la dreta. Per exemple, l’altre ens alcàrem del llit amb una altra coseta de les del PP (Palaus i Pisets): El govern de la Generalitat té unes 2.000 sentències (heu llegit bé, 2.000) de condemna perquè aplica malament l’impost de transmissions.

No penseu en mans de qui estem, quina manera de governar és la del PP? Jo sí, per això, vos faig partícips de totes les irregularitats que vaja trobant sobre els "seus" (d’ells, clar!) governants. I aqueixes condemnes no són ni més ni menys pel sistema de què fa ús la Generalitat per tal de comprovar el valor dels immobles que declarem les valencianes i els valencians: aquest sistema, segons les sentències, és contrari a dret. I, fins i tot, el TSJ parla de "temeritat" i "mala fe". A més a més, la Generalitat s’ha de fer càrrec de les despeses dels litigis en aquests casos. `

No penseu que és cosa de l’any passat. No, la primera sentència condemnatòria data de l’any 2000. Repetisc la pregunta: en mans de qui estem? Sabeu què ens ha costat als ciutadans d’aquest estimat País Valencià, segons la Federació de Serveis Públics d’UGT, aquestes 2.000 sentències contra el Consell: 13 milions d’euros. Quasi res duia el diari i anava ple!!!! 

Sols per acabar, ànim a la FSP-UGT per la querella que prepara pels pressumptes delictes de malversació de cabals públics i prevaricació. No hem de permetre que se n’isquen de "rositas" del govern de la Generalitat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *