I MÉS DEL PP

Seguint amb la temàtica PP (Palaus i Pisets), hui faré referència a altres dades sobre la manera que té aquest partit de governar allí on, encara, té el poder. Que siga per poc temps, per l’amor de Déu!

Com deveu saber el Síndic de Greuges ha fet públic fa pocs dies l’informe sobre la gestió del govern de la Generalitat Valenciana de l’any 2004. I la sorpresa ha sigut que el forat que ha trobat la Sindicatura de Comptes arriba a 1.240 milions (d’euros, clar!!!). Què fa aquesta gent amb els diners nostres? S’ha de dir que aquesta xifra correspon als xicotets foradets dels anys 2001, amb 38,2 milions; 2002, amb 276,2 milions; 2003, amb 313,8 milions i, finalment, 2004, amb 611,9 milions. Compteu-ho bé: 1.240,10 milions d’euros, és a dir no escric la xifra en pessetes per no prendre mal.

I què diu el Consell? Doncs que la culpa és del govern de Madrid per no fer front a les obligacions. El que no diu és que la Sanitat, igual que altres competències, estan en mans del Consell de la Generalitat des de 1986. I que el PP governa ací des del 1995. Pense que, si hi haguera una millor gestió i administració dels diners de totes i tots els valencians, la situació de la Sanitat no seria la que és actualment.

 

Quant a valldalbaidi

Valldalbaidí, professor de llengua i literatura catalanes (així ho diu el meu títol administratiu) malgrat el que diga el PP, fa molt anys que treballe en aqueixa cosa que uns volen que siga educació i altres ensenyament, i jo ja no sé el que és. 
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*