Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 de maig de 2009
0 comentaris

LLIURAMENT D’ORLES I SOPAR DE LA PROMOCIÓ D’ENGUANY DE L’IES AUSIÀS MARCH DE GANDIA (LA SAFOR)

Ahir, com ja va essent costum des de fa alguns anys, cap a les 20h00 tenia lloc l’acte de lliurament de les orles als alumnes que han acabat enguany 2n de batxillerat del nostre centre. L’acte enguany tingué una novetat remarcable: els dos grups d’alumnes prepararen un PP (power point) amb diverses imatges del que ha estat el seu pas pel centre durant aquests dos darrers cursos. Després als cinc alumnes que han obtingut Matrícula d’Honor se’ls lliurà en nom del centre un xicotet obsequi. Haig de dir que dels cinc alumnes tres eren del grup 2n B (on jo impartí classe). Aquests són els seus noms: Xavi(er) Banyuls Juan, Jennifer Roselló González i Joan Pau Tormo Juárez. Enhorabona a tots cinc.

A continuació l’acte transcorregué com ja és costum. Cada un dels alumnes foucridat a l’escenari, se’l lliurava l’orla i dos regalets (un del centre i un altre de l’Ajuntament) i després es feien les fotos que corresponia. I això en cada un dels dos grups de 2n de batxillerat. A continuació, i a càrrec de l’AMPA, ens oferiren un “sucós” refrigeri (més que un sopar) i que féu que el sopar posterior a l’Hotel Principal, de la Platja de Gandia, quedara molta part als plats.

Cap a les 22h00 férem camí al restaurant Principal. Allí en taules redones d’uns 12 comesals prenguérem seient i començà ja el sopar, sopar que constava dels plats següents:

Taula de patés extres i formatges selectes
Mandonguilles d’abadejo casolanes
i Calamarsos a la romana

Refresc de llima al cava

Llom ibèric amb pasta fullada, amb espàrrecs cruixidells i pastís de creïlla

Capritx de xocoltata.

Cafés i infusions

I celler: Sangria, refrescos i aigua mineral.

El sopar estigué boníssim (la mala cosa fou que havíem “espantat” la gana al refrigeri ofert a l’institut).

Hi hagué música durant tot el transcurs del sopar. I es feren un tip de ballar (més que ells) , botar, riure i fer-se fotos… 

Cap a la 1h30 de la matinada continuava la festa pel que a Gandia anomenem “la Zona”… festa que devia acabar al Coco-Loco a altes hores de la matinada. Però jo, en les condicions físiques que tinc en aquests moments, després de la 1h30 ja em vaig retirar. Sols em queda desitjar-los molta sort en les noves etapes de la vida que començaran a partir de la realització de les PAAU del mes de juny. Que tingueu sort!.
PD: La foto és del grup 2n b d’enguany. Al facebook penjaré totes les fotos fetes ahir durant el transcurs de la nit-matinada. 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.