Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

31 de març de 2009
0 comentaris

I més… també Antonio Cañizares rep diners de la UCAM per a un cotxe oficial

Santa Cornèlia i Sant Amadeu

1492: Els Reis Catòlics expulsen els jueus dels seus territoris

Que al món de la política hi haja corrupció no és cosa estranya, que molts polítics “professionals” ja no sàpien què costa un bitllet de metro o d’autobús encara és menys estrany, que, un cop instal.lats a l’escó s’obliden del motiu per què han estat elegits (si és que n’hi ha algun… en una gran parts dels càrrecs públics) encara ens ha d’estranyar menys, però que el dia de Sant Josep Levante-EMV ens done la notícia que “Cañizares recibió 26.000 € de la UCAM para un coche oficial“… ja és per a nota. A l’enllaç teniu la informació del diari. I per si no hi havia prou amb aquest fet, sabem que ha estat José Luis Mendoza, president de la Universitat Católica de Murcia qui, a més d’una gran amistat amb el papa Benet XVI, ha donat uns 73.000 € a Antonio Cañizares i Manuel Ureña. Amb aquests “patrons” com volem que l’Església (i la CEE) estiga al costat del poble, parle i escriga la nostra llengua, etc.
 


Ara bé N’Antonio Cañizares va dir, no fa molt, que era mileurista, més encara, que el seu sou com a bisbe és de 900€ i que sempre ha sabut viure en l’escassa i l’austeritat. No sóc qui per donar lliçons a ningú i menys a un cardenal i arquebisbe. Arran de l’eixida a la llum d’aquestes informacions Levante-EMV va voler saber l’opnió dels dos bisbes i no han contestat. No hem d’oblidar que Camps darrerament contesta ben poc o diu el que li sembla. 
 

I ja que parlem de diners que no se sap ben bé quina utilitat tenen de cara al ciutadà, cal dir que el Consell (i la Conselleria d’Hisenda), a més de remetre cartes en què ens informava sobre els beneficis fiscals als valencians, ha licitat per 174.000 € la publicitat d’una campanya per tal de donar a conéixer aquestes novetats tributàries. I això que estem en crisi… sort. Mentre açò passa,  el pressupost de la Conselleria de Benestar Social és de 100.000 € per a les ajudes a embarassades. I de moment la conselleria de Cotino, a qui duen amb cotxe oficial a missa cada diumenge -segons una informació de LEVANTE-EMV d’ahir- no paga els 100 € al mes a les mares, promesa electoral de Camps i que no ha fet efectiva. Com tantes altres. Però no li exigirem comptes que està molt tranquil i en pau.
 

I algun text més sobre el que tenim entre nosaltres:
 

El valor de la política democràtica, Gregorio Peces-Barba Martínez (EL PAÍS),

Paisajes con inodoro, Manuel S. Jardí (EL PAÍS), 

Transparencia frente a la corrupción, Jorge M. Reverte i Agapito Ramos (EL PAÍS) i

Yo me pago mis trajes, Dídac Martínez (EL PAÍS) 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.