Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 de febrer de 2009
2 comentaris

Ha mort un bon professor i millor persona

Aquest matí cap a les 7h30 he sentit les campanes tocar a morts. He escoltat el senyal que el difunt era home. He pensat qui podria ser. Però no m’ha vingut al cap ningú perquè aquests dies no s’ha dit de ningú que estiguera ingressat en un hospital o es trobara malament. I me n’he oblidat. Quan m’he alçat per tal de començar les tasques del dia, només veure ma mare amb els ulls plorosos m’ha vingut al cap el so de les campanes. I m’ho ha dit: “Ha faltat Salvador. Salvador Ferrando Francés era professor d’anglés en un institut prop de València. Després d’uns anys a EEUU tornà i l’any passat, pel gener, li detectaren un tumor cerebral. Ha lluitat contra la malaltia fins ahir. I la malaltia ha pogut més que Salvador. 

Tenia uns mesos més que jo. Vam fer estudis a l’escola del poble. Després a l’IB “Josep Segrelles” d’Albaida. Férem filologia. Ell s’especialitzà en anglés. Féu oposicions i les guanyà. Fou destinat en un centre d’Andalusia i posteriorment ja desenvolupà la seua tasca docent i educativa ací i als EEUU. Deixa esposa i dos filla. A més de mare i germans. 
Un  dia trist. A les 17h00 el soterrarem a l’església parroquial de Sant Joan Baptista de Benicolet. Descanse en pau. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1.  El meu més sentit condol a la dona, els fills i la família de Salvador Ferrando, benicoletà i company de professió, m´he assabentat fa dues hores; tot i que tenia coneixement de què estava malalt, no sabia que fora tan greu.   Conhort a la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.