Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

15 d'octubre de 2005
Sense categoria
4 comentaris

Crisi (inoportuna) de govern?

Maragall va per lliure i té molt empipats els seus companys de partit. A les portes del debat de política general, el President de la Generalitat fa una maragalla i obre la caixa dels trons tot temptejant Carod-Rovira sobre una remodelació de govern. Els socialistes estan irritats amb Maragall perquè no els havia avisat (cosa que demostra la desconfiança mútua), els republicans es neguen rotundament a cedir als desitjos del President en detriment de consellers seus, i els ecosocialistes es pugen per les parets perquè ningú els consulta res de res. Els nacionalistes de CiU, s’ho miren amb una satisfacció immensa. Artur Mas va reclamar canvis al govern, i quan el manual diu que si l’oposició t’ho demana no has de moure peça… doncs Maragall fa de les seves.

Curiosament, la remodelació pretén ascendir el Tete com a conseller d’Universitats i Recerca, i desbancar l’independent per ERC Carles Solà, que resulta que és el membre de l’Executiu millor valorat en l’última enquesta de balanç del Govern.

Al carrer Nicaragua i al tripartit estan una mica tips que el President delegui tant en el seu germà. Li retreuen a Pasqual Maragall que no treballa prou, i que ho deixa tot massa en mans del germaníssim.

A més, els republicans han hagut de col·locar com a secretari general de Presidència el pes pesant d’ERC Xavier Vendrell, perquè el conseller Primer Josep Bargalló no se’n sortia a l’hora de defensar els posicionaments dels republicans enfront de les tesis del PSC i d’Ernest Maragall. De fet, qui ha filtrat aquest intent de remodelació del Consell Executiu ha estat ERC (en boca del seu secretari general, Joan Puigcercós), i l’aparell del PSC no s’ha quedat curt. El ministre i primer secretari dels socialistes, José Montilla, està que trina. Amb el que ha d’aguantar a Madrid per l’Estatut, i Maragall no para d’obrir fronts.

Si voleu detalls:

Tumbuctú

El País

La Vanguardia

  1. Això és divertit?

    Llegint les intervencions d’aquesta gent que diu que "espaÑol abans que català", observo que hi ha molts veïns del Maresme (i algun de Badalona). I això m’ha ajudat a entendre perquè no em puc ni acostar al "Mataró Parc", doncs només d’entrar al parking i veure que el meu cotxe és l’únic que no és "tunning" i porta els vidres transparents, em moro del fàstic. I ja no t’explico el que és passejar rodejat de gent tant simple i poc evolucionada. Amb aquells piercings, aquelles botes i aquells xandalls adidas… i ara ho entec: sóu tots aquests que us considereu espanyols. Ja dèia jo que catalans no podieu ser. Però bé, de mà d’obra barata sense cultura sempre se’n necessita. I el dia que totes les fàbriques hagin marxat a l’Europa de l’est, i a Catalunya només hi quedi feina per la gent amb educació i cultura, sempre podeu tornar al "pueblo" aquell on aneu per setmana santa (única época que puc anar al Mataró Parc, doncs és buit de xarnegam espanyol), doncs aquell pueblo si que és España. Això, però, és Catalunya. I no crec que ningú us obligui a viure aqui. Que jo sàpiga, la frontera amb Espanya encara és oberta… ningú no us deturarà. Signat: un català observador que se n’ha adonat que els espanyols que viuen al nostre país sempre seran mà d’obra barata, doncs a part de no saber el nostre idioma, tampoc saben escriure ni el seu. M’enteneu, "nengs"?
    Fes-t’ho mirar Gordillo!

  2. Mot divertit?

    "Motius per ser boicatejat/da:
    per lletjes com l’independentista aquesta (Silvia no se qué…): segur que ets de Calasparra, garrula i mal fotuda. per ser catalana s’ha de veure, s’ha de notar, és la genètica, aquí ni hi ha engany"

    Passem a la fase ètnica?

    Fes-t’ho mirar Gordillo!

  3. Però que molt divertit?

    "alberto fernandez, el teu nom i cognom semblen més de la aliniació del Betis que catalans. Si tens arrels d’andalussos llavors ets un garrulo, i si ets un garrulo ja pots fotre el camp d’aquí i deixar de disimular que ets català"

    Pero que molt i molt divertit!

  4. Alguns comentaris a la pàgina del boicoteja’m que ens recomanes i dius que és molt divertida.

    Per molt que m’ho miro no hi trobo la diversió per enlloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!