Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 de novembre de 2008
2 comentaris

COSETES “DIVERSES”

En primer lloc, haig d’agrair els comentaris d’ahir al post sobre la neu al meu poble. Agraït. I conteste, sobretot, a Jordi que estiga tranquil. Sé que sóc molt -massa, sobreto ara- aficionat a caure bacs però ahir no vaig eixir en tot el dia de casa. Per si de cas. Les fotos estan fetes des de casa. 


En segon lloc, us haig d’informar que el traumatòleg i cirurgià En Tomàs Mut, de Gandia, ja m’ha donat dia i hora per a l’artroscòpia. Si no hi ha cap novetat, divendres, 5 de desembre, a les 16h00, a l’Hospital 9 d’Octubre tindrà lloc la meua intervenció quirúrgica. No direu que no he celebrat, com cal, enguany el 800 aniversari del naixement de Jaume I: dues artroscòpies a l’Hospital 9 d’Octubre.

També vull referir-me -i passe a altres temes- a una notícia del Liante (a la manera de Can Carrasca) de dilluns. A Canal 9 se le cae el fútbol era el titular. Sí que estan fent mala televisió quan, fins i tot el futbol, no li funciona a Canal 9. De 17 retransmissions esportives (de futbol), la Sexta supera el percentatge de share a Canal 9 en 5 partits. S’ha de dir que cal no considerar 4 retransmissions (de les 17) perquè una de les dues cadenes no emetia futbol. Per tant, en 13 retransmissions la Sexta supera 5 vegades el share de Canal 9. Açò pot semblar irrellevant. I pot ser que ho siga. Però cal afegir que és Canal 9 la que més espectadors “cedeeix” a la Sexta. També cal dir que, mentre l’any 1993, el futbol tenia una audiència de 520.000 espectadors en Canal 9, avui, any 2008, són una mitjana de 240.000 sols. I encara és més “greu” per a Canal 9 si considerem el share de Minut a minut. Així el 31 d’agost partia amb un 10,9% i un 11% tenia la sèrie l‘Alqueria Blanca, i el passat 16 de novembre, Minut a minut aconseguí un share de 9,4% i l’Alqueria Blanca un 14,3%. 


I sense eixir-nos d’aquest tema, cal dir que dels 25 treballadors del departament d’Esports de l’any 1993 hem passat a quasi 90 enguany. Tot un rècord. No podia ser d’altra manera. Som els millors. Serà per diners… etc. I una coseta més els tertulians que van a Minut a minut cobren uns 170€ per una escassa horeta de dir coses. A més a més, se’ls fa un regal (corbata o una altra cosa semblant), se’ls paga el taxi d’anada i tornada des de casa als estudis de Burjassot. En aquestes “cosetes” balafien els nostres governants (del PP, ací al PV) els nostres impostos. Si voleu la informació ací la trobareu.

 

Acabe de tornar de Dénia
12.09.2006 | 6.30
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. En relació al teu post de fa uns dies sobre els 25 anys de la llei d’ús del valencià, et volia comentar si em pots confirmar que la srta Pajin parla en valencià, perquè en diverses entrevistes a Catalunya ràdio o TV3 én què els perioistes se li dirigien en català, ella responia invariablement en castellà. Ho dic per allò del prestigi d ela llengua de què parlaves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.