Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 de desembre de 2013
0 comentaris

50é Aniversari de l’IES Josep Segrelles, d’Albaida (la Vall d’Albaida)

Divendres, a pesar de tot, vaig poder assistir al Cencert de Nadal d’antics alumnes de l’Institut Josep Segrelles en commemoració del 50é aniversari, acompanyats dels germans Fenollar-Banyuls i d’una parella amiga, d’Albaida.

El concert tingué lloc al Cinema ODEON d’Albaida, a les 19:30, amb la participació totalment altruista de Rubén Parejo (guitarra), Jordi Soler (oboè) i Ramon Garcia (guitarra), Joanjo Albinyana (piano), Pep Soler (percussió) i Nadia Soler (flauta), Quartet de Clarinets “ATEMPO” (Rafael Albert, José A. Casanova, Òscar Gómez i Joan Enric Calataiud), i el Grup de metalls i percussió  “50 ANIVERSARI). Dins del grup de metall “50 ANIVERSARI” estaven Rafael Albert Guerola, Julio Escrich Palací, Xavi Giner Estarelles, Martín Calataiud Sedavilla, Edmundo Vidal Vidal, Jesús Escudero Úbeda, Jordi Marí Estruch, Ximo Soler Tormo, José Vicente Soler Tormo, Vicent Pérez i Esteban, Pablo Soler Albert, Xavier Mompó i López, Pep Soler Galbis, Manuel Martínez Navarro, David González i Tormo, Jordi Sarrió i Ramón Garcia i Soler

L’acte fou presentat per Maria Elisa Vidal (antiga professora de música del centre) i la seua filla, Loles Pont Vidal (professora d’anglés en l’actualitat) 

Si en voleu saber més de la professionalitat dels participants cercqueu el seu nom al google. I per finalitzar i deixar constància de l’acte, acabe amb el text que encapçalava el programa:

Res en el món no es presta tant
per alegrar el malenconiós,
per entristir l’alegre,
per infondre coratge als desesperats,
per anorgullir l’humil i
debilitar l’enveja i l’oïda,
com la Música.
Martí Luter 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.