Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 de juny de 2014
0 comentaris

50 ANIVERSARI DE L’IES JOSÉ SEGRELLES D’ALBAIDA

Ahir de vesprada tenia lloc l’acte de cloenda de les diverses celebracions al llarg del curs de l’anomenat 50é ANIVERSARI DE L’INSTITUT D’ALBAIDA. L’acte tenia lloc amb la presentació de la revista confeccionada, amb 22 relats o textos i les seues corresponents il.lustracions. Alguns textos havien estat il.lustrats pel mateix autor o la relació entre text i il.lustració era ben fonda. No diré cap nom per no deixar-me’n cap. L’acte estigué presentat per l’amic, exalumne i professor de l’institut, en Juli Fenollar Banyuls. Féu un recorregut ràpis sobre les diverses actuacions que han tingut lloc al llarg del curs amb aquest motiu. 

Tot seguit donà la paraula a Joan Sancarlos, Ens anà presentant les diverses il.lustracions i el que ell entenia de cada una. A continuació la catedràtica de Llengua Castellana, natural d’Albaida i exalumna del centre, de la Universidad d’Alcalà de Henares, na Conxa Penadés, féu un relat a partir dels textos de la revista. L’exposició fou molt interessant, brillant i entretinguda. Així acabà la primera part de la celebració.

Tot seguit vingué la segona part de la nit. El sopar commemoratiu del 50é aniversari. El lloc on sopàrem fou el Palau d’Albaida, recentment restaurat. Ho férem a l’aire lliure, i cal dir que no faltà detall: ens agrupàrem per promocions i hi hagué una taula dels primers professors de l’institut, als quals poguérem saludar i dinar amb ells dissabte passat, gràcies a l’esforç de Maria José Gómez Busó, i una de professors (diguem-ne) actuals.

A continuació hi hagué discomòbil fins a les quatre de la matinada. Però nosaltres ens retiràrem un poc abans. Foren unes hores en què tornàrem a reviure el que fou per a cada un dels assistents el nostre pas per l’institut, de retrobaments amb persones que no véiem des de feia quaranta anys, etc.

Solament, em queda fer referència a la Comissió Organitzadora, i especialment a l’amic en Juli Fenollar Banyuls, per la seua dedicació i esforç, senses els quals no hauria estat possible l’acte d’anit.
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.