Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

31 de març de 2009
5 comentaris

4a INTERCOMARCAL CABOTISTA A L’OLLERIA

Després d’haver celebrat la 1a i 2a edicions a Gandia, la 3a a l’exili, arriba la 4a aquest dissabte a l’Olleria. Ací teniu la convocatòria… no hi podeu faltar. Passarem llista… i res… que en les tres edicions anteriors ens ho vam passar de pm.

Ací teniu el text de convit a la Intercomarcal Cabotista (de Lucrècia de Borja):

Sí, després d’un any sabàtic i de celebrar la 3a Intercomarcal Cabotista en l’exili cubà, enguany (bicentenari del naixement deBernat i Baldoví) torna a aparéixer La Cabotala revista satírica més seriosa que ha donat esta terra.

Publicada per primera volta en paper la primavera del 2005, a l’any seguent celebrà el seu primer aniversari a Gandia amb la 1a Intercomarcal Cabotista, un festival amb els millors -i més graciosos- artistes valencians i, en 2007, després de huit números LaCabota es deixà d’imprimir després de la 2a Intercomarcal Cabotista, pendent de la refundació del cabotisme i de l’ampliació efectiva de la seua àrea efectiva d’implantació, de l’Horta de Gandia ala resta del pastís valencià –Valldigna inclosa-.

Ara, La Cabota es refundarà com a portal digital baix la supervisió de l’exiliat Mr. Cabota i amb l’equip habitual d’Ausiàs de Borja i MartorellLucrècia de Borja i BairénXiquet Alemany i altri, amb una nova edició del congrés de tot el cabotisme, l’antic i el modern: este dissabte, 4 d’abril del 2009 a les 11 de la nit al Cine Goya de l’Olleria (laVall d’Albaida), podreu escoltar les ponències de Carles Pastor (artista local emigrat a la Safor profunda), el Tio Fredo (una jove promesa emergent de la cançó d’autor), Marian Díez (monologuista monovera amb més de mil cares), Senior i el Cor Brutal (estil americana però perriberenques), Pepet i Marieta (riberencs dellà el Sénia) i el retorn de l’exiliat per excel·lència, Lluís el Sifoner, l’assot -i la ferradura- de lagauche divine, l’enfant terrible de la Nostra Cançó. L’entrada, com sempre, a 5 euros per cap; ja podeu reservar-ne fins a tres-centes per correu a la cabota punt org


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. una llàstima no poder assistir, un any d’estos serà.

    Per cert, he vist el programa de concerts… El tio fredo? sempre m’ha fet molta gràcia aquest home, però no sé si sóc jo que no entenc algo o segurament este home que li agrada tocar la guitarra i prou sense saber on va. Ho dic perquè si no recorde mal un dia d’estos era l’estrella convidada en un sopar del GAV per arreplegar dinars per als seus patriotes valencians (feixistes blaveros per a que ens entenguem)… no sé. 

    Sí que és complex el nostre país, sí.

    que vaja molt bé! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.