Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

8 de març de 2014
0 comentaris

26é FÒRUM CRISTIANISME I MÓN D’AVUI

Encara que una miqueta tard, us en faig cinc cèntims de l’assistència diumenge passat als actes del FÒRUM d’enguany. 

Ens haguérem d’alçar matinet ja que la conferència-col.loqui de la Gna. Teresa Forcades no la volíem perdre per res del món. En arribar, poguérem saludar amigues i amics ja fixos del Fòrum. I com que jo duia un encàrrec especial per a Teresa, vaig haver d’esperar la seua arribada. Fou cridar-la i de seguida m’atengué amb moltíssima amabilitat i un somriure d’orella a orella. Li diguí el que havia de dir-li. I ja començà la 3a Ponència i debat “Viure la fe en les estructures socials i polítiques”, a càrrec de Forcades, monja benedictina, Dra en Medicina i Teologia, i actualment professora a Humboldt, Universitat de Berlín.  
Tinguérem temps, robant-li’l, perquè a mitjan vesprada l’esperavenn a Reus, de fer-nos-hi unes fotos. No cal dir que la ponència fou el millor que m’ha passat i escoltat en aquests darrers temps. Quina monja (i dona)! Quina claredat d’idees! I com les exposa. Ja espere el llibre en què hi haurà aquesta ponència.

Després assistírem a l’assemblea, i posteriorment, a l’Eucaristia. Poguérem saludar en Julio Ciges, en Josep A. Comes, en Llorenç Gimeno, etc. Enguany presidí l’Eucaristia un sacerdot de ses Illes. 

I una vegada acabada l’Eucaristia, tornàrem cap a casa. Us deixe l’enllç al web oficial de Forcades: http://teresaforcades.com/


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.