València Digital

Màrqueting Online del Cap i Casal

15 de gener de 2021
0 comentaris

Cuidant als nostres majors

Encara recorde les converses familiars quan tots el germans estaven a casa de mos pares i eixia la conversa de què farien amb els nostres pares quan es feren majors i si donat el cas, no es pugueren valdre per ells mateixos.

És una d’eixes coses que quan ú és jove no hi pensa i per tant és una d’eixes converses que sempre sortia dels pares.

Però el temps passa inescrutablement per a tots i el moment aplega quan menys et dones compte.

Tots els germans sempre hem segut del pensar que quí els anava a cuidar millor que nosaltres, sempre ens podríem comboiar de la manera que fora per a traure les hores suficients per a entre els tres tindre cura d’ells.

I així fou fins fa poc. Fins que esta maleïda malaltia de la COVID 19 s’ha ensenyorit del paisatge de València i també la resta del món.

Com tindre cura dels nostres majors en temps de COVID

Aplegat este moment en el que la família va amb peus de plom a l’hora de visitar als pares, per por d’encomanar-los la malaltia i sabent que en major o menor mida els hi cal ajuda, els fills ens trobarem amb una cruïlla.

Què fer? Com cuidar-los? Quines mides pendre?

Totes estes preguntes ens venien al cap i cap solució ens pareixia adient.

Una residència, pensarem que no, perquè ells mai volgueren i a més com hem pogut vore i escoltar als mitjans, tal volta no siga la millor solució en estos moments.

Continuar tenint cura d’ells nosaltres? És el que voldríem però tenint contacte amb altres persones és un risc que pot fer que encomanem la COVID a unes persones ja amb una salut delicada.

Pensarem que la millor solució seria poder tindre una cuidadora per als nostres majors, però clar estavem en les mateixes, encarregar-nos de la selecció, de tots els tràmits administratius i legals, etc.

Però mira per on, sembla que ja està tot inventat i esta situació es coneix que no es particular nostra, hui en dia hi han empreses que s’encarreguen de tot i encara que ú sempre té reticències, la veritat és que l’experiència de moment ha sigut positiva.

Està clar que les noves tecnologies digitals ens faciliten moltes coses, també en temps de pandèmia

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!