València Digital

Màrqueting Online del Cap i Casal

6 de maig de 2019
0 comentaris

Una volta per Lanzadera

Aquest darrer mes he estat treballant per l’edifici Lanzadera al Port de València. per als que no ho coneixeu es tracta de un edifici d’aquell fastuós event que fou la celebració de la Copa América en aquells anys abans de la crisi en que el balafiament i la festa semblava que mai s’acabava.

Edifici recombertit en incubadora d’empreses digitals

Passada la ressaca d’aquells temps ara alberga una iniciativa de “totpoderós” Juan Roig a la postra amo de Mercadona, tal volta l’empresa valenciana més coneguda a nivell estatal.

A l’interior s’alterna la joventut amb les ganes d’empendre multitud de projectes empresarials amb una clara vessant tecnològica. Per a mi que em dedique a la consultoria digital i que encara no l’havia coneguda per dins sens dubte m’ha causat una bona impressió.

Vore a gent jove i no tan jove explorant les oportunitats del mercat online des d’un lloc que no siga Barcelona o Madrid es sense cap dubte un plaer a més d’un cert impuls econòmic per a la ciutat i per als treballadors del sector del marqueting online, programadors i un llarg etcètera.

Es nota el toc de la factoria Mercadona, tot ben organitzat, bona estructuració, i això sí, refresc de cola Hacendado a les màquines expenedores 😉

Projectes menuts que fan el seu camí

Una de les coses que son bones per a un consultor de marketing independent com jo, és que la major part de les empreses que allí s’incuben no són organitzacions amb una grandària elevada, pel qual poder accedir a treballar amb elles resulta prou més fàcil que si de una gran empresa es tractara.

Això fomenta el que les empreses de proximitat també puguen accedir a prestar serveis tecnològics i de retruc el sector valencià es beneficie també de l’activitat.

Empreses innovadores pero també amb un poquet de cor

De tot hi ha a l’edifici de Lanzadera, però l’empresa que m’ha tocat ajudar m’he agradat especialment, té eixa vessant alternativa, de fer quelcom diferent a les de la resta del sector. En este cas 3000km.es viajes de aventura en grupo es dedica a organitzar viatges a l’estranger per a persones soles que busquen viatjar acompanyats i fer un d’eixos viatges que et permeten conèixer realment allà on vas.

No es tracta d’anar comboiat amb un tour, on es visiten els llocs emblemàtics i con si d’una factoria Ford del segle passat el turistes van passant com si de treball en cadena es tractara.

En aquest cas els interessats viatgen amb una espècie de coordinador que ja té experiència viatjant coma motxiller pel país, esta persona no és un guia, simplement aconsella al grup de que fer i com fer-ho. Donant llibertat als viatgers per a que finalment facen el que reialment els abellisca.

Tota una alternativa per a aquelles persones que els agrada viatjar d’una manera alternativa però que no s’atrevirien a fer-ho cap a països com Iran, Vietnam o altres semblants sense una mica de suport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!