Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 de juny de 2014
0 comentaris

Tot enllestint els apunts i els arxius de Canes 2014

Gairebé ja tinc enllestida la feina de “tancar” Canes 2014 en aquest blog. És a dir, ja he fet el repàs final a totes les fitxes que he publicat sobre films projectats a les diverses seccions. N’he completat força enllaços o, per exemple, en l’apartat dels vídeos, hi ha els links amb les entrevistes als cineastes, rodes de premsa, diàlegs amb el públic… quan n’hi ha hagut i s’ha penjat a la xarxa. Hi ha, a cada fitxa, tota la informació que he estat capaç de recollir-ne.

Ara, em queda la tasca de retornar al meu arxiu general les carpetes que he obert per a cada film (amb els documents de premsa, fotografies, els meus apunts, etc.), així com ja preparar-ne l’arxiu de justificacions (que faig arribar a les organitzacions dels diferents certamens, en relació amb l’accés autoritzat a àmbits reservats dels seus webs).

Igualment, a partir de demà, començaré a veure alguns dels films projectats a Canes 2014, gràcies a les noves tecnologies.

A partir d’aquí, les fitxes dels films miraré d’anar posant-les al dia a mesura que l’actualitat s’ho porti. En principi, seran les fitxes de referència que faré servir cara a futurs apunts en aquest blog en què apareixin aquestes pel·lícules.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!