Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

21 de juliol de 2014
0 comentaris

Suspesa l’activitat del blog “Club 7 Cinema” fins a nou avís

Conseqüència del canvi de plataforma dels blogs de Vilaweb, és ara mateix impossible que segueixi actualitzant el blog.

L’operativa ha canviat i ara mateix no sé veure la manera de poder oferir, com a mínim, el mateix nivell d’apunts que tenia.

Tots els sistemes que m’havia organitzat al llarg d’aquests anys, per a facilitar-me la tasca d’edició dels apunts, sembla que han deixat de servir-me. Dit d’altra manera, tot apunta que les fitxes dels films o les hauré de deixar de fer o hauré d’empescar-me algun sistema que les faci possibles. Les possibilitats amb les fotografies no hi ha manera que les vegi clares. Penjar els vídeos em resulta ara mateix una selva inexpugnable. Etc.

Fa estona que treballo amb les “Preguntes més freqüents” dels nous blocs de Vilaweb, sobretot en la mesura que no hi sé trobar resposta als meus requeriments. Estic enviant correus al servei de Supot de Vilaweb i, en la mesura que me’ls contestin i m’ajudin a sortir-ne, podré veure si reprenc l’activitat del blog. Em fa angúnia també, perquè aquesta setmana surt la programació de Venècia i divendres s’estrena una bona pel·lícula, i no sé pas si estaré en condicions tècniques de fer-me’n ressò

Per altra banda, podeu veure que ha desaparegut la visualització dels apunts tal com eren i apareix només un text inicial i en certa manera la fotografia principal. Afortunadament, la gent de Vilaweb ha pencat perquè no perdéssim els apunts publicats en la plataforma anterior. I s’han conservat en un format prou similar, si bé s’ha perdut el disseny que jo havia bregat que tinguessin.

Salvador Montalt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!