Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

8 d'octubre de 2014
0 comentaris

Sitges 2014: Seven Chances, la Setmana de la Crítica

Aquest any he tornat al Seven Chances, de Sitges. Fa temps hi vaig participar durant unes quantes edicions, a més d’haver intervingut, juntament amb Àngel Quintana, perquè el Festival i l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics (ACCEC) arribessin a l’acord que va permetre la implicació de l’Associació en el que és la Setmana de la Crítica de Sitges. Però ara feia potser una dècada o més que n’havia quedat al marge. Vaig proposar-hi Backwater (Tomogui), de Shinji Aoyama, la van acceptar, l’han programada i dilluns vaig ser al Festival per a presentar-la.

La programació de Seven Chances, Setmana de la Crítica del Festival de Sitges 2014 és la següent (els títols enllacen amb el web del certamen):

Z_Lawless@TheWeinsteinCompany(3)04.10.2014: Lawless. Direcció: John Hillcoat. Presetada per Llorenç Esteve. Més informació: Fitxa Club 7 Festival de Canes.

Z_TheGoGoBoysInsideStoryCannonFilms_C14 (4)05.10.2014: The Go-Go Boys: The Inside Story of Cannon Films. Direcció: Hilla Medalia. Presentada per Javi Cózar. Més informació: Festival de Canes | Imdb.

Z_0917_0157.106.10.2014: Backwater (Tomogui). Direcció: Shinji Aoyama. Presentada per Salvador Montalt. Més informació: Fitxa Club 7.

Z_ÉsDurSerUnDéu@(9)07.10.2014: Hard to be a God (Trudno byt’ bogom) Direcció: Aleksei German. Presentada per Eulàlia Iglesias. Més informació: aquest film ha estat durant uns anys tot un clàssic dels rumors “cannoises”.

Hands08.10.2014: Truth Has Fallen. Direcció: Sheila M. Sofian. Presentada per Àngel Quintana. Més informació: Imdb.

still_770509.10.2014: Wake in Fright. Direcció: Ted Kotcheff. Presentada per Toni Junyent. Més informació: Imdb | Festival de Canes.

fango0110.10.2014: Fango. Direcció: José Celestino Campusano. Presentada per Manu Yáñez. Més informació: Imdb.

Crèdits fotogràfics:

Lawless: The Weinstein Company

Backwater: Rezo Films

Truth Has Fallen: gentilesa del Festival de Sitges

Wake in Fright: gentilesa del Festival de Sitges

Fango: gentilesa del Festival de Sitges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!