Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 d'abril de 2014
0 comentaris

Setmana de la Crítica – Sessions Especials – Canes 2014: “Fer: L’amor”, de Djinn Carrénard

(..) El segon llargmetratge del brillant realitzador de “Donoma”, guanyador del Premi Louis Delluc a una “opera prima, manté tota l’energia del seu debut amb un sentit del drama i del desenvolupament dels personatges que colpeja de debò. Com es construeix l’amor? Com es pot fer, l’amor? (Charles Tesson, director artístic de la Setmana de la Crítica)

FOTO Fer: L’amor, de Djinn Carrénard


Fer: L’amor (Faire: L’amour | FLA)

Direcció: Djinn Carrénard. Guió: Djinn Carrénard. Producció: Donoma Guerrilla (França), Arte France Cinéma (França). Durada: 2h45.

Intèrprets: MAHA, Laurette Lalande, Despo Rutti, Saul Williams, Jean-Baptiste Phou, Sekouba Doucoure, Axel Phillipon, Amelie Moy, Jérémie Dethelot.

Sinopsi: La Laure, hostessa d’aviació, vol tenir un fill.  L’Oussmane, músic, vol ser un artista famós. La Kahina, condemnada a presó a qui han concedit permís de Nadal, vol veure el fill. Es coneixeran, es faran amics, es fara costat, s’encararan, tot buscant d’aconseguir els seus somnis. I junts, miraran de respondre una pregunta: com es construeix l’amor? Com es fa l’amor?

Tràiler VO

Vídeos: Altres tràilers | Altres vídeos.

Vendes internacionals: Elle Driver*. Distribuïdores: ARP. Més informació: Web oficial | Imdb (ang) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


SETMANA DE LA CRÍTICA – Canes 2014

Sessions Especials – Inauguració 53a Setmana de la Crítica

Fer: L’amor


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Canes 2014: programa diari | Tot Canes 2014 | Canes 2014: la Setmana de la Crítica | La selecció.

Reconeixements a Canes 2014: No.


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Pendent. Estrena: al mercat francès, 03.09.2014.

Reconeixements: Premis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director: Djinn Carrénard (Port-au-Prince, Haití, 01.03.1981). Ran de la seva primera pel·lícula, el cineasta ha afirmat que, ja als curtmetratges anteriors, el que sempre li ha interessat és el món de la parella, els forts vincles permanents que conformen la relació amorosa.

Extracte de la seva filmografia: Donoma (2011), Fer:L’amor (2014)

Presències. Djimm Carrénard a Canes: L’ACID selecciona Donoma a Canes 2010, que convenç un distribuidor i posteriorment els exhibidors


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!