Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

1 de maig de 2012
0 comentaris

Setmana de la Crítica – Canes 2012: “Al galop”, de Louis-Do de Lencquesaing

Al galop (Au galop)

“Opera prima” de Louis-Do de Lencquesaing (París, 25.12.1963), que ja havia realitzat anteriorment els curtmetratges Meme pas en rêve (2009), Première séance (2005), Mécréant (1999)

(..) pel·lícula realitzada per un actor, director teatral i escriptor, que n’és protagonista conjuntament amb la seva filla, Alice de Lencquesaing. Un fet desferma com a reacció, en els personatges i el protagonista, una frenesia amorosa, és a dir es posen al galop, tot orquestrat per un relat de ressonàncies truffaunianes, amb tocs d’humor singular, característics d’aquest actor-cineasta (Charles Tesson, delegat general de la Setmana de la Crítica)

Al galop (Au galop)

Director: Louis-Do de Lencquesaing. Guió: Louis-Do de Lencquesaing. Producció: Everybody On Deck (França). Coproducció: Herodiade (França). Durada: 1h50. “Opera prima”.

Intèrprets: Valentina Cervi, Marthe Keller, Alice de Lencquesaing, Bernard Verley, Louis-Do de Lencquesaing, Xavier Beauvois, Laurent Capelluto, Ralph Amoussou, Enola romo-renoir, Denis Podalydès, André Marcon.

Sinopsi: L’Ada s’havia muntat la vida, n’estava satisfeta; si més no és el que es pensava. Semblava feliç amb la seva parella, havia tingut una criatura, preveia casar-se i… patapam… topa amb en Paul. Un altre escriptor, aquest en Paul, i que, a més de viure sol amb la seva filla i tenir una mare de les que es posen en tot, al damunt té la mala idea de perdre son pare tot just arrancada aquesta història… La vida es dispara. Era el moment…

***

Vídeos: Tràiler VO.

Webs oficials: Web de Louis-Do de Lencquesaing | Facebook | Twitter.

AP: Alibi Communications. Vendes internacionals: Pyramide Int.*. Distribuïdores confirmades abans o durant Canes 2012: Pyramide*.

Més informació: Imdb (ang) | Cineeuropa (ang/esp/fr/it) | Sensacine (esp) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinema (fr) | MyMovies (it).

***

SETMANA DE LA CRÍTICA – CANES 2012: Al galop (fr / ang). 

Premis a Canes 2012: Pendent.


Apunts de context en aquest blog: Canes 2012: programa diari | Tot Canes 2012 | Setmana de la Crítica – Canes 2012: la selecció.

Apunts d’actualització, en aquest blog, posteriors a Canes 2012: pendent.


Informacions al marge de Canes 2012 i fins a l’estrena a Catalunya.

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: pendent. Premis: pendent.

***

FOTO Al Galop, de Louis-Do de Lencquesaing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!