Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

10 de maig de 2014
0 comentaris

Ressons de Canes 2014

En aquest blog, he creat la categoria Ressons de Canes per a agrupar-hi els apunts amb què penso fer el seguiment del Festival de Canes, en no poder ser-hi físicament. Lògicament, no hi haurà crònica, ni testimoni, ni opinió de films (llevat d’algun cas que pugui veure “on line”), però sí fer-me ressó de les cròniques que es publiquin als mitjans de comunicació en català, així com del que vagi copsant a través del web, en un seguiment al més intensiu possible.

Si us he de ser franc, no acabo de saber ben bé ni el contingut que acabarn tenint aquests apunts, ni l’abast que hi aconseguiré. Però és l’instrument amb què tinc previst fer el seguiment d’aquest Canes, des de lluny.

No s’ha de confondre amb el Programa diari. Ja els tinc editats, gairebé enllestits del tot (només hi falta la fotografia i algun enllaç puntual), els apunts-calendari, amb la programació diària del certamen, completa, que aniré penjant quotidianament a primera hora de la tarda (potser els caps de setmana un pèl abans, ja ho veurem…). El “programa diari” és el que està previst i “Ressons de Canes” és el que s’hagi generat a partir del que hagi passat i jo me n’hagi assabetat.

A “Ressons de Canes” també hi reflectiré l'”escudella”, les (falses) polèmiques que es creïn a partir de la celebració del Festival de Canes.

Evidentment, si mai puc tornar a anar al Festival, aquest apartat del blog quedaria suspès i, en canvi, reviscolaria “Des de Canes”, ara en suspensió, per raons òbvies.

FOTO © FdC La mítica “Montée des marches”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!