Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 de maig de 2010
0 comentaris

“Presència” publica un reportatge sobre “Pa negre”, d’Agustí Villaronga

El númerp 1993, corresponent a la setmana del 7 al 13 de maig, de la revista Presència publica un reportatge de 4 pàgines, signat per Anna Aguilar, amb informació actualitzada i material gràfic de la pel·lícula Pa negre, en què Agustí Villaronga ha adaptat part del material literari d ‘Emili Teixidor.

Editada ara com a suplement dominical dels diaris Avui i El Punt, la veterana revista manté una notable atenció a propostes culturals com la d’aquest nou film de Villaronga.

Aquest reportatge ens permet conèixer, entre altres coses, la sinopsi fílmica (recordem que no tan sols adapta la novel·la homònima, sinó que el cineasta mallorquí n’ha escrit el guió també amb elements de Retrat d’un assassí d’ocells i Sic Transit Gloria Swanson), i que la pel·lícula està ja totalment enllestida.

No estava a punt per a Berlín 2010, és clar que no ha entrat en selecció per a Canes 2010 (com m’hagués agradat, que hi fos!), i segons s’assegura en aquest article, ara es postula per la competició de la Mostra de Venècia. Esperem que els convenci (Marco Müller, el director de Venècia ja coneix Villaronga, a qui va seleccional El mar l’any 2000, quan dirigia el Festiva de Berlín, i recordem que “li” va guanyar el premi Manfred Salzgeber -cosa que sempre agraeixen, els directors dels certamens, que les seves apostes obtinguin reconeixement-).

Més informació sobre la pel·lícula en aquest blog [Recapitulació informativa sobre “Pa negre” d’Agustí Villaronga]

FOTO Reproducció de la primera plana del reportatge d’Anna Aguilar, a la revista Presència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!