Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

26 d'octubre de 2010
1 comentari

“Pa negre”: segueix l’èxit a la taquilla

Al facebook oficial de Pa negre es parla de Segon cap de setmana d’èxit als cinemes! I, , per altra banda, avui llegim al diari El Punt: Pa negre no només s’ha convertit en una de les pel·lícules més aplaudides pel públic i la crítica sinó també en una de les més taquilleres. Mentre a Catalunya encapçala el rànquing de recaptació per número de còpia, a Madrid només la supera La red social i, fins i tot a la capital de l’Estat, la còpia subtitulada “funciona d’allò més bé”, tal com va declarar la productora de la cinta, Isona Passola, durant la presentació del film divendres al cinemes Albéniz Plaça de Girona  (Els petits grans actors de ‘Pa negre’, a Girona, Jordi Camps i Linnell, Avui+ElPunt)

FOTO © Emon Pa negre, d’Agustí Villaronga

  1. Me n’alegro molt.
    Ara, “Pa negre” encara és a Madrid en quatre cinemes, tres en castellà i una en català (el Renoir Plaza de España, on la vaig veure). A les afores, encara hi és en tres o quatre.
    Segons la llista de la Guía del Ocio (edició madrilenya), la pel.lícula és al desè lloc de recaptació del 15 al 21 d’Octubre, amb 218.737 € recaptats i amb 75 còpies, ben lluny, és clar, de les més de dues centes còpies d’altres pel.lícules de la llista, gairebé totes americanes, a excepció de “Buried”.
    Ah, vaig veure també “Herois” al Renoir Retiro en VOSE, em va agradar també, tot i que el cinema semblava amb menys gent que al Renoir P. España, però continuarà una setmana més, allà.
    També és encara amb força cinemes projectant-la: vuit en castellà i dues en català (Princesa i l’esmentat Renoir Retiro). I a les afores, nou sales.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!