Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

31 d'agost de 2008
0 comentaris

Nou apartat a l’Índex: “Fitxes”

Són força les consultes que es fan a articles publicats ja fa temps en aquest bloc (“altres veus”, crítiques meves, reculls setmanals, festivals, etc.). És un dels motius pel que vaig decidir dedicar-m’hi a fons: la xarxa ens permet recuperar escrits, opinions, informació… al moment que ens interessa. A la premsa, encara està enfocat tot en funció de l’estrena en sales, però molta gent veiem les pel·lícules o ens hi interessem en altres moments. Per tant, també fa mesos que rumio i faig proves de com puc fer més fàcil l’accés als articles “antics”. Per això vaig començar l’apartat “Índex”, per pel·lícules, directors i anys; però la dinàmica quotidiana ha fet pràcticament impossible de mantenir-lo i encara més d’afegir-hi la referència a tot el que havia publicat anteriorment. No descarto encara de revifar-lo; però se’m fa evident que cal trobar-hi alternativa. D’altra banda, considero que, de qualsevol pel·lícula a la qual dediqui un article (“altres veus”, crítica meva…), hi ha d’haver una fitxa que la identifiqui i vagi acompanyada dels enllaços amb els webs informatius.

He decidit, doncs, mirar de tirar endavant un nou apartat que anomeno “Pel·lícules”, “Fitxes”, que recollirà els apunts amb la fitxa de les pel·lícules a què dediqui article -a partir del 29 d’agost de 2008- i que portaran incorporats no tan sols els enllaços amb els webs informatius, sinó també amb els “post” del Club 7 Cinema sobre el film en qüestió.

Espero que sigui útil i vull aprofitar l’avinentesa per a agrair-vos l’atenció que pareu al bloc.

Vador

Actualització (08.09.2008) He canviat el nom de l’apartat. En lloc de “Pel·lícules” ara es diu “Fitxes”, perquè és més clar. Perdoneu les molèsties.

Vador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!