Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

21 de març de 2014
0 comentaris

Neix “Prèvies”, un nou apartat en aquest blog

Gràcies a les noves tecnologies, per exemple, avui en dia és possible veure determinats films abans que s’estrenin comercialment a casa nostra. Des de fa dies estic rumiant com publicar en aquest blog els comentaris sobre aquest material. Sovint es tracta de pel·lícules que s’han vist a festivals, però no vull adscriure’n els apunts a aquells festivals, si és que les he vistes fora dels certamens. Per tant, he decidit crear la categoria Prèvies, per a desar-los-hi. I, posteriorment, quan arribin les estrenes, faré el mateix que està anant molt bé amb els articles fets ran dels festivals, que ho reprodueixo a la secció “Comentaris i notes” (per exemple, les cròniques de Canes han tingut enguany una segona i vigorosa vida, gràcies a aquest sistema, segons que revelen les estadístiques de visites).

FOTO En Tom a la granja, de Xavier Dolan


Tinc coses a dir sobre En Tom a la granja, de Xavier Dolan; Estimar, beure i cantar, d’Alain Resnais; Backwater, de Shinji Aoyama; El desconegut del llac, d’Alain Guiraudie… i no em fa el pes escriure-m’ho només per a mi. Mal siguin notes, m’agrada compartir-les i més o menys al moment de la visió. D’aquests títols que he esmentat i d’altres, fa dies que n’he d’escriure i si no tinc el repte de publicar-ho, ho vaig deixant, deixant… i a la fi acabo perdent el bagatge de coses a dir, si no les poso per escrit.

La idea és que, de cada pel·lícula, en publiqui també la corresponent fitxa, llevat que ja ho hagi fet prèviament, ran de la projecció a un festival. Després, quan s’estreni el film comercialment a casa nostra, la fitxa ja servirà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!