Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

8 de setembre de 2006
2 comentaris

Llibertat d’expressió!

L’Ajuntament de Madrid no ha defensat Pepe Rubianes, mentre la presidenta de la Comunitat de Madrid s’ha avingut als atacs feixistes contra l’actor. El feixistam i el PP practiquen la intol·lerància i el nacionalisme agressiu, també contra Rubianes. Del constitucionalisme amb què els del PP s’omplen les seves boques brutes, no en volen saber res a l’hora de defensar els drets de Rubianes i dels espectadors que volien veure’l i sobretot sentir-lo. Al capdavall, els surt de l’ànima fer allò que han rebut genèticament de la llet que van mamar: reprimir o, més covardament i maquiavèlicament, fer-ho com si no ho fessin. Amb tota la barra, instrumentalitzen les institucions públiques, en contra de la llibertat.

M’agradarà veure què en diu el bufó impostor d’en Boadella.

També aquesta setmana s’ha sabut que les autoritats xineses han censurat el director LOU Ye per un període de 5 anys, com a càstig per haver presentat la seva pel·lícula "SUMMER PALACE" al Festival de Canes (sobre els fets de la plaça pequinesa de Tiananmen) sense que li’n haguessin donat prèviament el vistiplau. LOU Ye, que ja era a la llista negra, ara es passarà cinc anys sense poder filmar cap nova pel·lícula al seu país.

A la Xina, a Espanya, als nostres països, arreu: Llibertat d’expressió!

  1. Jo també esperava saber què diu en Boadella, i com ens esperem, ha dut al seu lloc la censura palesa per en Rubianes, parlant d’ell mateix i la censura que, segons ell, sofreix a Catalunya. Fins i tot hi ha rebutjat un Premi d’un alcalde d’un poblet lleidatà manant-ho a la merda.

    Tot un expert en diplomàcia, l’Albertet, tu.

    Un salut,

    JULIÁN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!