Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 de maig de 2008
0 comentaris

Les pel·lícules de Canes 2008: “Serbis”

Serbis

Sinopsi La família Pineda viu i treballa en un cinema destartalat on es projecten rònegues pel·lícules eròtiques. Atrafegats, pateixen pels pecats i vicis d’uns i altres components de la família. Tanmateix, capficats amb els seus dimonis personals, no s’adonen que dins del cinema s’estableix una altra mena de negoci entre prostituts i els seus clients…

Director Brillante MENDOZA. Guió Armando Lao, basat en una història d’ Armando Lao, Boots Agbayani Pastor. Música Gian Gianan. Fotografia -en color- Odyssey Flores. Muntatge Claire Villareal. Producció Centerstage Productions (Filipines). Format 35mm. Idioma Tagalog. Durada 1h30.

Intèrprets Gina Pareño, Jaclyn Jose, Julio Diaz, Kristofer King, Dan Alvaro, Coco Martin.

Informació sobre el director, clicant aquí: Els directors de Canes 2008: Brillante Mendoza.

Més informació (enllaços amb el web del Festival de Canes, amb bases de dades, llocs de la xarxa especialitzats en cinema, pàgines de les distribuïdores), anant a Vull llegir la resta de l’article.

El comentari (actualització de 29.05.2008), anant a Vull llegir la resta de l’article.

FOTO Serbis, de Brillante Mendoza

Més informació [Festival de Canes] [IMDB] [AlloCine] [CommeAuCinema]

Vendes intern. [Fortissimo]

Comentari

Serbis, de Brillante Mendoza, relata els problemes personals i de relació entre els membres de la família que mena una rònega sala de cinema especialitzat en cinema eròtic i que s’ha convertit en centre de relacions entre clients gays i els prostituts que contracten. Tot i que la família protagonista no en tingui res de normal, la pel·lícula pretén contrastar la convencionalitat dels seus neguits amb l’amoralitat del món d’alt voltatge sexual amb què conviuen i amb el tràfec sorollós de la vida urbana a l’exterior d’aquella sala. La banalitat dels problemes de què parla, però li treu cap possibilitat d’interès i, per la manera gens subtil com es rabeja en la sordidesa i la gratuïtat de l’estil volgudament brut amb què està feta, per tot plegat es fa inacceptable que se l’hagi programada en la Secció Competitiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!