Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 de novembre de 2013
0 comentaris

Les nominacions del cinema independent “britànic”

FOTO El gegant egoista, de Clio Barnard

El gegant egoista, de Clio Barnard, i el drama penitenciari Starred Up, de David MacKenzie, amb 8 candidatures cadascuna, encapçalen la llista de nominacions dels BIFA 2013, els premis del cinema independent “britànic”: 2013 Nominations Announced for the 16th Annual British Independent Film Awards.

Amb 5 nominacions, els segueixen Metro Manila, de Sean Ellis (premi del públic a Sundance 2013); Le Week-end, de Roger Mitchell (presentada a Sant Sebastià 2013), i la comèdia dramàtica “noir” Filth, de John S. Baird.

Amb 4 nominacions, Philomena, de Stephen Frears (atenció a aquest drama amb Judi Dench i guió premiat a Venècia 2013), i Under the Skin, de Jonathan Glazer (“road movie fantacientífica i prou realista”, amb Scarlett Johansson, també presentat a Venècia 2013)

Ja amb 3 nominacions, Locke, de Steven Knight (projectada, fora de competició a Venècia 2013). I, amb 2 candidatures cadascuna: Titus, de Charlie Cattrall (sobre un músic de jazz afroamericà que brega amb el seu propi passat); La dona invisible, de Ralph Fiennes (sobre l’amor secret de Charles Dickens); How I Live Now, de Kevin Macdonald, i The Machine, de Caradog W. James.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!