Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

20 de novembre de 2008
0 comentaris

Fitxa: “La question humaine”

La question humaine (La question humaine / Heartbeat DetectorLa cuestión humana)

Director Nicolas Klotz. Guió Elisabeth Perceval, basat en l’obra de François Emmanuel. Fotografia Josée Deshaies. Música original Syd Matters. Muntatge Rose-Marie Lausson. Producció Sophie Dulac Prod (França). Durada 2h21.

Repartiment Mathieu Amalric (Simon),Michael Lonsdale (Mathias Jüst), Edith Scob (Lucy Jüst), Lou Castel (Arie Neumann), Jean-Pierre Kalfon (Karl Rose).

Sinopsi París, avui en dia. Simon, 40 anys, treballa de psicòleg al departament de Recursos Humans de la SC Farber, complex petroquímic, una filial d’una multinacional alemanya, on s’encarrega especialment de la selecció de personal. Un dia, el codirector de la SC Farbe, Karl Rose, encomana a Simon una investigació confidencial sobre el director general Mathias Jüst, que faci un informe sobre el seu estat mental. Com que no pot esquivar l’encàrrec de Rose i tampoc no vol córrer el risc de quedar en mala posició davant de Jüst, Simon accepta si us plau per força i assumint que farà una investigació discreta i que l’informe serà tan neutral com sigui possible… Però ben aviat, tot entrant en la nit d’aquest home, entra en la seva pròpia: una nit assetjada pels fantasmes i espectres de l’Europa contemporània.

Articles en aquest bloc  [Altres veus]

Més informació [IMDB (angl)] [Avui (cat)] [LaButaca (esp)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)] [MyMovies (it)]

Festivals i premis [Canes 2007 – Quinzena de Realitzadors] [Festival de Xixón 2007: premi Millor Actor (Amalric), Millor Direcció Artística (Antoine Platteau)]

Dist. esp. [Intermedio] Dist. fr. [Sophie Dulac] Dist. It. [x]

FOTO Mathieu Amalric, a La question humaine, de Nicolas Klotz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!