Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

26 de març de 2023
0 comentaris

Fins a l’1 d’abril, podem veure el curt “Sushi” a Filmin

Fins el dia 1 d’abril, Filmin ofereix el curt “Sushi“. L’he vist. Molt ben interpretat, sobretot per Àlex Monner, en el rol d’un noi que ha de ser pare i fa per trobar-se amb el seu pare biològic. Amb un guió molt bo, intel.ligent, que converteix aquesta trobada, que podia ser de retret, en tota una descoberta. Sòlidament escrit, doncs, i acuradament dirigit per Ivan Morales.

En vaig parlar ahir, fent referència a la seva projecció al D’A 2023: “Sushi” i ““Amb la boca petita”, més curts al D’A. Però només era un apunt informatiu. No va ser fins al cap d’unes hores d’haver-lo publicat, que vaig trobar a Filmin que l’havien carregat (curiosament només a Filmin i no a FilminCat). Aleshores em vaig posar a mirar-lo i realment va ser un gaudi cinematogràfic de 22′, per cert, molt ben anunciat pel D’A, quan diuen: I, com el sushi que comparteixen, Àlex Monner es menja la pantalla en aquesta història sobre paternitats i absències. Iván Morales escriu i dirigeix un film ple d’encerts i troballes, de guió i d’interpretació, amb un subtext riquíssim que, tot i que parla de mancances vitals i afectives, posa l’esperança com a cap de taula. De manera que vaig córrer a actualitzar aquell apunt, afegint-hi la referència de la plataforma, i a penjar-ne a Facebook el breu comentari amb què he iniciat aquest apunt.

Sushi“. Director i guionista: Iván Morales. Repartiment: Àlex Monner (Bertu), Xavi Sáez (Jaume, el pare biològic), Blanca Valletbó. Vist el dia 25.03.2023, en VOC, per Filmin.
Sinopsi: Aquesta nit serà la primera vegada que en Jaume, guàrdia urbà d’una petita ciutat, menjarà sushi. I també serà el primer cop, i segurament l’últim, que passi unes hores amb el seu fill biològic, en Betu, un noi que aviat serà pare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!