Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

8 de setembre de 2012
0 comentaris

Estrenes: del 5 a l’11 de setembre de 2012

FOTO (Good Films) Tot és començar, de Pierre Barougier i Jean-Pierre Pozzi

Informació sobre les estrenes de la setmana a bona part de la nostra cartellera, a Vilaweb: Un thriller amb Viggo Mortensen per partida doble.

Altres informacions sobre les estrenes de la setmana: Estrenes de la setmana (Cartellera Cat) | Estrenes (El Punt Avui) | Crítiques i cartellera de Barcelona (Time Out Barcelona).

Estrenes en català: Cinema en català (Gencat) | Cartellera de cinema en català (Gencat)

Llista de les estrenes (del 5 a l’11 de setembre de 2012):

Tot és començar (Ce n’est qu’un débutJust a beginning | Solo es el principio). Direcció: Pierre BAROUGIER i Jean-Pierre POZZI. Producció francesa. Documental sobre el taller de filosofia amb nens petits que s’ha experimentat durant dos anys a una escola de la zona de París. Un cop al mes, els menuts dialoguen sobre temes, amb les seves paraules espontànies, carregades de lògica i, si es vol, també de poesia: el més important és que pensin, que pensin per si mateixos. Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Comme Au Cinéma (fr) | Imdb (ang). Més informació. Sobre el director: Pierre Barougier i Jean-Pierre Pozzi. Crítiques publicades fins ara: Filòsofs als tres anys (Àngel Quintana, El Punt Avui) | Sofisme infantil (Josep Lambies, Time Out Barcelona).

La possessió (The Possession | El origen del mal | Possédée). Direcció: Ole BORNEDAL. Producció nord-americana. Amb Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick. Una capsa conté un esperit demoníac, que amenaça la vida de la nena que l’ha volguda comprar, provoca atacas de rates als seus mestres, els omple la casa de bestioles… Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre el director: Ole Bornedal (Nørresundby, Dinamarca, 26.05.1959)

The Deep Blue Sea. Direcció: Terence DAVIES. Més informació: Fitxa Club 7.

Holmes & Watson: Madrid days. Direcció: José Luís GARCI. Producció espanyola. Amb Inocencio Arias, Candela Arroyo, Juan Calot. En Sherlock Holmes i el doctor Watson investiguen uns assassinats comesos a Madrid a començament del segle XX seguint el patró dels de Jack l’Esbudellador. Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre el director: José Luís Garci (Madrid, Espanya, 20.01.1944).

Xangai (Shangai). Direcció: Mikael HÅFSTRÖM. Producció nord-americana. Amb John Cusack, Gong Li Gong, Chow Yun-Fat. Xangai, mesos abans de l’atac a Pearl Harbor. Un agent secret hi fa cap per a investigar la mort d’un amic, tot sospitant d’un gangster carismàtic i la seva dona atractiva. Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre el director: Mikael Håfström (Lund, Suècia, 01.07.1960).

Tots tenim un pla (Todos tenemos un plan | Everybody Has a Plan). Direcció: Ana PITERBARG. Producció germano-hispano-argentina. Amb Viggo Mortensen, Soledad Villamil, Daniel Fanego. Avorrit de l’existència tediosa que mena a Buenos Aires, un home pren la identitat de son germà bessó, quan aquest mort, i fa cap al misteriós Delta del Tigre, on es troba embolicat amb tot de problemes del món criminal en què es movia son germà. Festivals: Toronto 20112 · Special Preesntation. Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre la directora: Ana Piterbarg.

Step Up: Revolution. Direcció: Scott SPEER. Producció nord-americana. Amb Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Cleopatra Coleman. Miami i joves per als quals la vida és un ball i el món una discoteca immensa. Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre el director: Scott Speer.

El compromís de cinc anys (The Five-Year Engagement | Eternamente comprometidos | 5 ans de réflexion) . Direcció: Nicholas STOLLER. Producció nord-americana. Amb Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt. Una parella de promesos que no paren d’anar endarrerint el casament: ell, un gran cuiner a San Francisco i ella, doctora de psicologia a Berkeley. Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre el director: Nicholas Stoller (19.03.1976).

Dredd 3D. Direcció: Pete TRAVIS. Producció anglesa. Amb Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey. Policia, jutge, jurat i botxí a Mega City One, una magapolis del futur que s’estén pertota la costa est dels Estats Units, Dredd ha d’investigar un homicidi en un edifici controlat per una criminal despietada. Ell i la seva ajudant, una jutgessa novençana amb poders psíquics, hauran de lluitar no tan sols per fer justícia, sinó també per a salvar la vida. Més informació: Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre el director: Pete Travis.

El riu que solia ser un home (Der fluss war einst ein mensch | The River Used to Be a Man | El rio que era un hombre). Direcció: Jan ZABEIL. Producció alemanya. Amb Alexander Fehling, Obusentswe Dreamar Manyim, Nx’apa Motswai. Un jove alemany navega per un riu de Botswana acompanyat d’un avi pescador llogarenc. Un matí es troba l’home mort. Sol enmig d’aquell delta immens, el noi comença a rumiar sobre la mort i a bregar amb les seves pors i la percepció del món exterior. Tot i que fa cap a un poblat molt arraconat, el fet de topar amb un món aliè al seu li acaba de fer perdre el control. Festivals: Sant Sebastià 2011 · Zabaltegi Nous Directors. Més informació:  Fitxa El Punt Avui (cat) | Imdb (ang). Sobre el director: Jan Zabeil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!