Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

28 de desembre de 2014
0 comentaris

El Cinema Truffaut estrena web

El Cinema Truffaut, de Girona, ha estrenat nova web. A la portada, on van passant fotografies relacionades amb la programació de la sala, s’hi pot veure també l’agenda de la setmana, el calendari d’activitats, i un breu recull d’apunts sobre novetats i dels publicats al blog de l’entitat. A la barra del menú, es pot navegar per “Cartellera“, que ens du a la informació sobre les pel·lícules en cartellera i les anunciades properament (Horaris, informació, sinopsi, tràiler, full de sala i recull de crítiques -en el cas dels films ja estrenats a la sala-). Hi trobem tota una opció, “Cicles“, que testimonia la importància que el Truffaut dóna a aquesta activitat complementària a les estrenes. A “Qui som“, s’explica la història del “Col·lectiu de Crítics de Girona”, responsables de la gestió de la sala i se n’identifiquen els membres (tot i que jo no hi aparec, encara), així com s’hi detalla els components de l’equip tècnic. Tot seguit “Informació i contacte” dóna les dades tant per a atansar-se al cine Truffaut, com per a poder-hi contactar. S’espera que, de mica en mica, es vagi carregant l’apartat “Arxiu” amb tot el patrimoni de fulls de ma que s’han editat al decurs dels anys de vida del Truffaut, ordenats alfabèticament. I mitjançant l’opció “Blog“, accedim al nou blog del Truffaut, que substitueix -i quan es pugui n’integrarà el contingut- el blog de proves que ha estat renovant-se aquests darrers mesos.

Des de fa anys, el Cinema Truffaut compta amb el web per a difondre les seves activitats i programació. També està present a les xarxes socials mitjançant el Facebook i el Twitter. Aquest nou web està destinat a ser la plataforma de presència de la sala a la xarxa, amb la modernització de continguts, visualització i navegació, integració del blog, i llançament d’apunts a Facebook i Twitter.

Amb aquest blog, Club 7 Cinema, s’ha establert una simbiosi pel que fa a certs continguts, en una cooperació que en busca la màxima difusió possible, dins de la fidelitat als objectius cinèfils i culturals, així com completar la tasca que essencialment realitza l’equip tècnic del Truffaut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!