Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

4 d'abril de 2014
0 comentaris

El 10 abril es reobren els cinemes de Blanes amb un seguit de novetats espectaculars

El dijous 10 d’abril, l’empresa OCINE reobre el complex cinematogràfic de Blanes, que el Grup Lauren va tancar el 16 de gener.

10 sales, amb un total de 1.910 butaques, que tornen a acostar el cinema  als milers i milers d’espectadors potencials, de les comarques de la Selva i l’Alt Maresme, retornant a Blanes la seva indiscutible i indiscutida capitalitat cinematogràfica.

FOTO © Paramount Pictures Noè, de Darren Aronofsky


Molt més que una reapertura

OCINE, en una nota de premsa publicada avui, deixa clar que aposta per Blanes amb categoria, sentit d’empresa i sensibilitat pel territori i les persones.

Anuncia una molt atractiva oferta d’inauguració (Cinema a 1 € a totes les pel·lícules del dia 10 d’abril) i, a partir d’aquí, un ventall molt ampli de promocions i descomptes, per arribar a la gent de manera avinent als temps de crisi que travessem.

Tot anticipant una cartellera adreçada a tota mena de públic, especialment el familiar i infantil, preveuen també una oferta regular de títols en versió original (com ja fan a Girona i Platja d’Aro), així com convertir el complex de Blanes en un referent d’oci i cultura, complementant l’oferta de pel·lícules amb retransmissions des dels millors teatres operístics del món, com l’Scala de Milà, la Royal Opera House de Londres, el Bolshoi de Moscú, l’Òpera de París, l’Òpera de Sidney, el Liceu de Barcelona…

Amb gran alegria per als que durant anys hem clamat per la normalització del català als cinemes de Blanes, OCINE remarca també el seu compromís amb el cinema català i en català.

Segons que ha trascendit i els mitjans de comunicació se n’han fet ressó, l’empresa també ha comptat amb els professionals que el Grup Lauren havia deixat a l’atur. Tot un detall que els honora.

I finalment, no tan sols s’anuncia la digitalització abans de l’estiu de totes les 10 sales, sinó que tres seran equipades amb 3D Dolby, dues tindran projectors 4K i tots els projectors seran de tecnologia punta, làser, HFR de 48 fotogrames per segon.

El dia 10, festa amb tot el cinema a 1€

Per celebrar la inauguració, el preu de les entrades del dia 10 d’abril serà d’un euro, en una oferta excepcional per a aquella jornada, vàlida per a totes les pel·lícules, dins de l’aforament permès a cadascuna de les sales.

A partir de l’endemà, 11 d’abril, el preu de les entrades serà l’habitual, segons OCINE, que ja avança una oferta de promocions i descomptes que, a més del tradicional “dia de l’espectador” dels dilluns, comprèn “Packs Low Cost”, “Packs Familiars”, descomptes per a jubilats, estudiants, famílies nombroses… i els “Dimecres de cinema” a 3,90 €. A més, aviat s’implementarà la targeta gratuïta de fidelització OCINE Plus, amb descomptes i regals, abonaments de 5 entrades a preu avantatjós…

Les entrades es podran comprar anticipadament a partir del dimarts 8 d’abril, a través dels diversos canals de què disposa OCINE (web, mòbil i taquilla).

Alguns títols

Des del primer dia, al multicinemes de Blanes s’hi podrà veure estrenes de títols com Noé, Ocho apellidos vascos, Capitán América, 300: El origen de un imperio, El lobo de Wall Street, Rio-2, Las Aventuras de Peabody, Lego.

Pel que fa a l’oferta en versió original, l’empresa ho planteja com una previsió, en la línia que ja fan a Girona i Platja d’Aro, que es materialitzaria passats els primers dies inaugurals.

Novetats i avenços tecnològics

Serà abans de l’estiu que els Ocine Blanes ha de tenir totalment digitalitzades  les 10 sales, amb —segons la pròpia empresa— les darreres innovacions tecnològiques i els millors projectors digitals del moment. Es plantegen equipar les sales amb projectors digitals làser d’última generació, com pocs cines ara mateix hi ha al nostre país que en disposin. Asseguren que aquesta tecnologia làser, aplicada a la projecció digital en cinema, ofereix una lluminositat i una claredat d’imatge úniques. I que els projectors aniran equipats amb la tecnologia HFR de 48 fotogrames per segon i Alta Definició, i si més no, dos seran projectors 4K.

Fins a tres sales comptaran amb 3D Dolby i totes deu diposara de pantalles de Gran Format (és a dir, ocuparan tota la paret del fons, de bat a bat i del terra al sostre), cosa que permetrà la màxima espectacularitat de la imatge i la immersió de l’espectador en la pel·lícula.

També hi ha previst incorporar-hi butaques VIP d’última generació, amb un espai més ampli, doble braç i reposacaps.

OCINE i el territori

Conscients de la capitalitat cinematogràfica de Blanes a la metacomarca de la Marina de la Selva, OCINE fa constar als mitjans de comunicació que el complex blanenc significa una ampliació de l’oferta d’oci tant a la comarca de la Selva com a municipis com Malgrat, Santa Susanna, Pineda, Calella, Tordera i Palafolls, abraçant un territori que ronda els cent-vuitanta mil habitants. Si, a més, hi comptem l’elevat nombre de persones que hi passen vacances o hi tenen segona residència i encara pensem en el tradicional radi natural d’influència dels cines de Blanes cap a Arbúcies i Vidreres, la xifra pot superar un públic potencial de dos-cents cinquanta mil persones.

Una sensibilitat per al territori que és d’agrair, després de la barcelonitis burocràtica que hem patit durant tots aquests anys de Lauren. Esperem, desitgem, que els nous responsables de la multisala s’avinguin a entendre que els de Blanes són cinemes únics en tot aquest radi d’acció i que, amb la diversitat de públic a què s’adrecen, contemplaran la màxima diversitat possible de l’oferta de cartellera. Amb el tecnològic és aquest l’altre gran repte a què s’encaren assumint aquest multicinemes.

Davant de la imminent inauguració d’aquest complex a Blanes, OCINE es presenta com una empresa d’arrels gironines present al territori de Girona i Platja d’Aro, que destaca per l’excel·lència en els seus equipaments i en els serveis a l’espectador. Recorden que ja va ser una empresa innovadora a les comarques gironines quan va implantar el primer multicinema en disposició graderia. Més tard, va introduir el 3D Digital i, alguns anys després, el sistema de projecció HFR

Cinemes OCINE és una empresa internacional, de capital totalment familiar i català, especialitzada en l´exhibició cinematogràfica des de l´any 1943. Presents a València, Tarragona, Vila-seca, El Vendrell, Roquetes, Granollers, Sant Celoni, Girona, Platja d’Aro, Beziers, Sant Sebastià, Irún, Anglet, Tudela, Valladolid i, ara, a Blanes, malden per oferir a l´espectador un servei integral d´oci i entreteniment amb els últims avanços tecnològics en exhibició cinematogràfica.  Seran ja 16 complexos de multisales amb un parc de 26.410 butaques i 144 pantalles, amb què miren d’oferir la programació cinematogràfica més nova i garantir la comoditat de l´espectador. Concreten el seu objectiu empresarial en un creixement continuat i sostingut basat en la innovació constant. Innovació en tots els àmbits: tecnològic, equipament i servei (..) adaptant-se sempre als nous temps i exigències de l´espectador, incorporant nous serveis com la venda multicanal, programes de fidelització, equipaments de sales en gradería, passant per les últimes tecnologies en so i projecció amb l´aparició del cinema Digital i 3D.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!