Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

1 de desembre de 2014
0 comentaris

Documentals nominats pels productors nord-americans

L’associació de productors nord-americans ha fet pública avui la llista de nominacions en l’apartat Documentals dins dels Producers Guild Awards (PGA) -els premiats se sabran el 24 de gener de 2015-:

PGA-Documentals. Nominacions 2014.

Life Itself. Direcció: Steve James. Sobre el crític cinematogràfic Roger Ebert.

Merchants of Dubt. Direcció: Robert Kenner. Sobre els experts a sou que es presenten com a autoritats científiques i parlen sobre temes com els productes químics tòxics, productes farmacèutics i el canvi climàtic.

The Green Prince. Direcció: Nadav Schirman. Sobre el fill d’un fundador de Hamas esdevé espia per a Israel.

Bojos per les partícules (Particle Fever | Locos por las partículas | La fièvre des particules). Direcció: Mark Levinson. Vegem-la en versió subtitulada en català a AraFilms. Ofereix als espectadors un seient de primera fila per presenciar el descobriment científic més significatiu i inspirador de la nostra generació: el gran col·lisionador d’hadrons, un accelerador de partícules que permet recrear les condicions que van existir instants després del Big Bang i que dóna resposta a les preguntes universals sobre què som i d’on venim.

Virunga, d’ Orlando von Einsiedel. Sobre una colla de valents que arrisquen la vida per a salvar l’últim dels goril·les de muntanya del món; enmig d’una nova guerra civil i una lluita pels recursos naturals del Congo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!