Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 de febrer de 2009
0 comentaris

“Das Goebbels Experiment”, documental del mes a les Illes

LLegeixo al web d’ El documental del mes que Das Goebbels Experiment es tracta d’un documental històric a partir de les cites del diari personal de Joseph Goebbels i d’imatges inèdites del règim nacionalsocialista. Joseph Goebbels (1897-1945) ha sobreviscut al règim nazi com a marca registrada. El seu nom, encara avui, simbolitza la propaganda desencadenada, el cinisme, i, almenys parcialment, la propaganda exitosa. Sovint, es compara Goebbels amb certes formes de política incendiària i agitadora. No obstant això, la vida de Goebbels fou més enigmàtica i inquietant del que la seva constant classificació com a geni de la propaganda i d’incurable mentider del Tercer Reich ha volgut que perpetués.

Dirigit per Lutz Hachmeister i Michael Kloft, Das Goebbels Experiment és el fruit de 10 anys de treball (..) amb els quals s’ha aconseguit embastar imatges i cites per crear un film que descobreix, al públic, l’activista maniacodepressiu, a través dels seus gestos i la seva mímica.

Aquest mes de febrer de 2009, Das Goebbels Experiment és títol programat dins del cicle ‘El documental del mes’, a les ILles.

Calendari de projeccions, horaris i sales [Documental de febrer 2009 a les Illes]

FOTO Cartell català de Das Goebbels Experiment, de Lutz Hachmeister i Michael Kloft

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!