Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

20 de febrer de 2009
1 comentari

Cartells d’ “Inglorious Basterds” (Quentin Tarantino)

Primer van ser unes quantes fotografies del rodatge, després un tràiler, ara els cartells… De mica en mica, es va engreixant l’expectativa cap a aquesta nova pel·lícula de Quentin Tarantino, Inglorious Basterds, que hauria de ser un dels atractius més sorollosos de Canes 2009 -fins al punt que IMDB ja dóna per fet que hi serà-.

Si bé d’antuvi havia de titular-se Inglorious Bastards, finalment Tarantino va decidir que retocar-ne una lletra, del substantiu, com per reforçar la idea que, malgrat el manlleu del títol -i segurament de la inspiració-, el seu guió “poc” té a veure amb de les aventures d’aquell grapat de bandarres que, als anys setanta, Enzo G. Castellari va dur a la pantalla. Si aquell era un producte “sèrie B”, com sol passar en Tarantino, Inglorious Basterds vol convertir-se en estrella de la cartellera, amb Brad Pitt de protagonista, fent costat a alguns actors i actrius europeus prou coneguts, com ara Diane Kruger, Daniel Brühl, Michael Fassbender… I, per cert, al repartiment: Enzo G. Castellari…

FOTO Cartell nord-americà d’Inglorious Basterds, de Quentin Tarantino

  1. Tarantino va disfrutar tant amb les reaccions del personal preguntant-se perquè escrivia “Basterds” i no “Bastards”, que finalment es va animar a escriure-ho tot malament (substantiu i adjectiu). Tal i com indiquen els cartells als que fas referència, el títol de la nova pel·lícula de Quentin Tarantino és “Inglourious (amb una absurda u de més) Basterds” (amb l’esmentat canvi de la segona a per una e). Crec que el títol s’explica a partir de la manera de parlar del personatge que interpreta brad pitt, però això encara està per confirmar (i ho sabràs abans tu que jo, segur)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!