Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

26 d'abril de 2016
0 comentaris

Canes 2016: la Setmana de la Crítica

Informació sobre les pel·lícules programades a la Setmana de la Crítica de Canes 2016.

Canes 2016: Setmana de la Crítica.

Llargmetratges en competició a la Setmana de la Crítica.

Still 10BTramontane (Rabih). Direcció: Vatche BOULGHOURJIAN. Productores de: Líban. Guió: Vatche Boulghourjian. Intèrprets: Barakat Jabbour, Julia Kassar, Michel Adabashi, Toufic Barakat. Sinopsi:En Rabih, jove cantant cec, recorre el Líban després d’haver descobert que no és el fill biològic dels seus pares. La seva recerca d’identitat, el seu delit d’acompanyar la seva coral a l’estranger i la recerca del seu oncle desaparegut i únic detentor de la veritat, es fonen en un mateix estat de febre. A través del seu trajecte, en Rabih traça el retrat de tota una nació incapaç de relatar la seva pròpia Història. Opera prima. Vendes internacionals: The Bureau Sales. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb | Cineuropa. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

album_still_1000001Albüm (Albüm | Album de famille). Direcció: Mehmet CAN MERTOĞLU. Productores de: Turquia. Guió: Mehmet Can Mertoğlu. Intèrprets: Şebnem Bozoklu, Murat Kılıç, Muttalip Müjdeci, Müfit Kayacan, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Mihriban Er, Şafak Karali, Binnaz Ekren. Sinopsi: Una parella casada, que ronden la quarantena, munten un àlbum de fotos en què apareix un fals embaràs per a amagar al seu entorn que adopten un infant. Vendes internacionals: The Match Factory. Distribuïdores: Le Pacte. Opera prima. Més informacióSetmana de la Crítica | Imdb | Cineuropa. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

2_Diamond_Island_Davy_Chou_Press_B_14_04_2016Diamond Island. Direcció: Davy CHOU. Productores de: Cambodja i França. Guió: Davy Chou, Claire Maugendre. Intèrprets: Sobon Noun, Cheanik Nov, Madeza Chhem, Mean Korn, Samnang Nut, Sophyna Meng, Jany Min, Samnang Khim, Batham Oun. Sinopsi: En Bora, de 18 anys, deixa enrere el seu poble per anar a treballar a les obres de Diamond Island, projecte de paradís ultramodern per als rics i símbol de la Cambodja del futur. S’hi fa amic amb altres joves obrers, fins que retroba el seu germà gran, el carismàtic Solei, desaparegut fa cinc anys. En Solei li obre les portes d’un món excitant, el d’un jovent urbà i benestant, les seves xicotes, les seves nits i les seves il·lusions. Vendes internacionals: Les Films du Losange. Distribuïdores: Les Films du Losange. Segon llargmetratge de l’autor. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb | Cineuropa. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

1_filmgrade_grave-filmgrade-reel04-c005_0013170Grave (Grave | Raw). Direcció: Julia DUCORNAU. Productores de: França. Guió: Julia Ducournau. Intèrprets: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Naït Oufella, Laurent Lucas, Joana Preiss. Sinopsi:A la família de la Justine tothom és veterinari i vegeterià. A 16 anys, és una adolescent superdotada a punt d’incorporar-se a l’escola de Veterinària en què la seva germana gran també és alumna. Però tot just començar, comença la patenta. Obliguen Justine a menjar carn crua. És la primera vegada a la seva vida. I les conseqüències no es fan esperar: la Justine descobreix la seva veritable naturalesa. Vendes internacionals: Wild Bunch. Distribuïdores: Wild Bunch. Opera prima. Més informació: Setmana de la CríticaImdb | Cineuropa. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

1_MIMOSAS_01Mimosas. Direcció: Oliver LAXE. Productores de: Galícia, França, Marroc, Qatar. Guió: Oliver Laxe, Santiago Fillol. Intèrprets: Ahmed Hammoud, Shakib Ben Omar, Said Aagli, Ikram Anzouli, Ahmed El Othemani, Hamid Fardjad, Margarita Albores, Hwidar. Sinopsi: Una caravana acompanya un xeic gran i moribund per l’Alt Atles marroquí. La seva darrera voluntat és que l’enterrin amb els seus. Però la mort no espera. Els caravaners temen la muntanya i es neguen a seguir duent el cadàver. En Said i l’Ahmed, dos brètols que van amb la caravana, diuen que coneixen el camí i que duran el cos a destí. En un món paral·lel, en Shakib queda encarregat d’anar a la muntanya amb una missió: ajudar els caravaners de fortuna. Vendes internacionals: Luxbox. Distribuïdores: pendent. Segon llargmetratge de l’autor. Més informació: Setmana de la CríticaImdb | Cineuropa. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

OWAAD_pic 2One Week and A Day (Shavua Ve Yom). Direcció: Asaph POLONSKY. Productores d’: Israel. Guió: Asaph Polonsky. Intèrprets: Shai Avivi, Evgenia Dodina, Tomer Kapon, Sharon Alexander, Uri Gvariel, Carmit Mesilati-Kaplan, Alona Shauloff. Sinopsi: Acabat el Shiv’ah (els 7 dies de dol en la tradició jueva), cal reprendre l’existència. Mentre que la Vicky, la seva dona, es refugia en les obligacions quotidianes, l’Eyal decideix deixar-se anar… Amb un amic del seu fill difunt, comparteix un moment de llibertat salvador i poètic, per refer-se millor amb els supervivents… Vendes internacionals: New Europe Film Sales. Distribuïdores: Sophie Dulac. Opera prima. Més informacióSetmana de la Crítica | Imdb | Cineuropa. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

1_A Yellow Bird_K.Rajagopal-1A Yellow Bird (A Yellow Bird | L’oiseau d’or). Direcció: K. RAJAGOPAL. Productores de: Singapur, França. Guió: Jeremy Chua, K. Rajagopal . Intèrprets: Sivakumar Palakrishnan, Huang Lu, Seema Biswas, Udaya Soundari, Nithiyia Rao, Indra Chandran. Sinopsi:Després d’estar-se anys a la presó per contraban, en Siva, un indi de Singapur, queda en llibertat. Davant la impossibilitat que la mare el perdoni i el rebuig de la seva gent, se’n va a buscar la seva dona i la seva filla. Quan troba el reconfort als braços d’una prostituta xinesa, s’adona que la família li ha estat amagant un secret terrible. Fins on anirà per treure’s la culpabilitat de sobre? Vendes internacionals: Alpha Violet. Distribuïdores: pendent. Opera prima. Més informacióSetmana de la Crítica | Imdb | Cineuropa. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

Sessions Especials de la Setmana de la Crítica.

1_Still 05 LPDALos pasos del agua (Los pasos del agua | Water Steps). Direcció: César Augusto ACEVEDO. Productores de Colòmbia. Curtmetratge. Guió: César Augusto Acevedo. Intèrprets: Norberto Isajar, Isaí Carabalí, Dilver. Sinopsi: Uns simples pescadors que viuen en un llogaret arraconat a la ribera del Cauca troben un cadàver embolicat amb les seves xarxes. Sense fer-ho saber a les autoritats, consideren que seria més humà enterrar-lo i comencen a dur-lo per la selva. Vendes internacionals: Velvet Jellyfish By Laboratorios Black Velvet. Distribuïdores: Burning Blue.  Sessió Especial 50+5. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

1_New_Pics_0001_028735From the Diary of a Wedding Photographer (Myomano shel tzalam hatonot). Direcció: Nadav LAPID. Productores d’: Israel. Curtmetratge. Guió: Nadav Lapid. Intèrprets: Ohad Knoller, Naama Preis, Dan Shapira, Jacob Zada Daniel, Alina Levy, Avi Shnaidman. Sinopsi: Y, fotògraf de casaments, es casa amb una núvia, en mata una altra, i torna a casa. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: pendent.  Sessió Especial 50+5. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

1_HTWCS06(c)ShellacI tempi felici verranno presto (I tempi felici verranno presto | Happy Times Will Come Soon). Direcció: Alessandro COMODIN. Productores d’: Itàlia. Guió: Alessandro Comodin, Milena Magnani. Intèrprets: Sabrina Seyvecou, Erikas Sizonovas, Luca Bernardi, Marco Giordana, Carlo Rigoni, Paolo Viano, Marinella Cichello. Sinopsi:En Tommaso i l’Arturo aconsegueixen fugir i es refugien a bosc. Al cap d’uns anys, aquest bosc està infestat de llops. Ens situem a l’avui en dia: l’Ariane hi descobreix un forat estrany. És l’Ariana la noia de què es parla en aquesta llegenda de la vall? Per què l’Ariane s’ha aventurat en aquest forat? Un misteri. Aquesta història, tothom l’explica a la seva manera, però tots estan d’acord que el llop, l’Ariane l’ha trobat. Vendes internacionals: The Match Factory. Distribuïdores: Shellac. Segon llargmetratge de l’autor. Més informació: Setmana de la Crítica | Web oficial Okta Film| Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

APNEE_00173526Apnée. Direcció: Jean-Christophe MEURISSE. Productores de: França. Col·laboració artística: Amélie Philippe. Guió: Jean-Christophe Meurisse. Intèrprets: Céline Fuhrer, Thomas Scimeca, Maxence Tual, Thomas de Pourquery, Olivier Saladin, Claire Nadeau, Jean-Luc Vincent, Nicolas Bouchaud, Pascal Sangla. Sinopsi: Céline, Thomas i Maxence ho fan tot a tres. Com la trilogia de la divisa republicana. Volen casar-se, una casa, una feina, fills bons i menjar ostres cada dia. Insubmisos i inadaptats a una furiosa realitat econòmica i administrativa, van amb els seus quads de foc i travessen una França aclaparada, tot buscant noves referències, deserts coberts de bípedes i instants de felicitat efímera. Vendes internacionals: Ecce Films. Distribuïdores: Shellac. Opera prima. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

AVictoria (Victoria | In Bed with Victoria). Direcció: Justine TRIET. Productores de França. Guió: Justine Triet. Intèrprets: Virginie Efira, Vincent Lacoste, Melvil Poupaud, Laurent Poitrenaux, Laure Calamy, Alice Daquet. Sinopsi:La Victoria Spick, advocada penalista sentimentalment eixuta, fa cap a un casament on troba el seu amic Vincent i en Sam, un extraficant a qui ella va treure d’un mal pas. L’endemà, en Vincent és acusat de temptativa d’assassinat per la seva companya. L’únic testimoni dels fets, el gos de la víctima. A contracor, la Victoria accepta defensar en Vincent alhora que fitxa en Sam perquè l’ajudi a canvi de mantenir-lo. És el començament d’un seguit de cataclismes per a la Victoria. Vendes internacionals: Indie Sales. Distribuïdores: Le Pacte. Segon llargmetratge de l’autor. Film d’inauguració de la 55a Setmana de la Crítica. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

EN-MOI_SHR_4k-S_P3_24p_ETAL-CINE_20160108.0123299En Moi. Direcció: Laetitia CASTA. Productores de: França. Curtmetratge. Guió: Laetitia Casta, Maud Ameline. Intèrprets: Yvan Attal, Lara Stone, Arthur Igual, Mathilde Bisson, Jérémie Bélingard, Akaji Maro. Sinopsi: Un director va a l’ôpera de París per al rodatge del seu nou film. Havent perdut la inspiració, busca escapatòries davant la soledat i la por al fracàs. A cada porta que obre, el seu imaginari reviscola i tot de personatges misteriosos el duen cap al desig de crear i estimar. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: pendent. Sessió de Cloenda de la 55a Setmana de la Crítica. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

PHOTO_HD_90 - copie 7Bonne figure (Bonne figure | Smile). Direcció: Sandrine KIBERLAIN. Productores de: França. Curtmetratge. Guió: Sandrine Kiberlain. Intèrprets: Chiara Mastroianni. Sinopsi:Un vespre de glòria en què ha rebut un premi, la Françoise, actriu, deambula sota la llum benèvola de la mirada dels altres. Està radiant amb un vestit que li cau com un guant. Un cop a casa, sola, la cremallera se li resisteix. L’absència d’ajuda li fa evident l’abast de la seva soledat. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: pendent.  Sessió de Cloenda de la 55a Setmana de la Crítica. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

1_Kitty 1Kitty. Direcció: Chloë SEVIGNY. Productores d’: EUA. Curtmetratge. Guió: Chloë Sevigny, inspirat en una novel·la de Paul Bowles. Intèrprets: Edie Yvonne, Ione Skye, Lee Meriwether. Sinopsi:Una nena es transforma en gatet a mesura que es va fent gran i que es deslliure de la influència familiar. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: pendent. Sessió de Cloenda de la 55a Setmana de la Crítica. Més informació: Setmana de la Crítica | Imdb. Foto: Gentilesa de la Setmana de la Crítica.

Curtmetratges i migmetratges en competició a la Setmana de la Crítica.

Campo de víboras. Direcció: Cristèle ALVES MEIRA. Productores de: Portugal. Més informació: Setmana de la Crítica.

L’Enfance d’un chef. Direcció: Antoine de BARY. Productores de: França. Més informació: Setmana de la Crítica.

Prenjak. Direcció: Wregas BHANUTEJA. Productores d’Indonèsia. Més informació: Setmana de la Crítica.

Delusion Is Redemption to Those in Distress (Delusion Is Redemption to Those in Distress | O Delírio é redenção dos aflitos). Direcció: Fellipe FERNANDES. Productores de Brasil. Més informació: Setmana de la Crítica.

Oh what a wonderful feeling. Direcció: François JAROS. Productores de: Canadà. Més informació: Setmana de la Crítica.

Limbo. Direcció: Konstantina KOTZAMANI. Productores de: Grècia. Més informació: Setmana de la Crítica.

Le soldat vierge. Direcció: Erwan LE DUC. Productores de: França. Més informació: Setmana de la Crítica.

Ascensão. Direcció: Pedro PERALTA. Productores de: Portugal. Més informació: Setmana de la Crítica.

Superbia. Direcció: Luca TÓTH. Productores d’Hongria. Més informació: Setmana de la Crítica.

Arnie. Direcció: Rina B. TSOU. Productores de: Taiwan, Filipines. Més informació: Setmana de la Crítica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!