Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

20 d'abril de 2014
0 comentaris

Canes 2014 · Competició: “Contes salvatges”, de Damián Szifron

Ha estat una de les sorpreses de la Selecció Oficial de Canes 2014, perquè no era a les llistes dels films esperats i ens l’hem trobada a la Competició. Però resulta que du l’aval de la productora de Pedro Almodóvar i de tot una Warner Bross, que ja la distribueix a l’Argentina i al mercat espanyol. Es tracta d’un film que el conformen sis històries independents —o no tant, d’independents— que combinen suspens, humor i violència; per a les quals, el guionista i director de sèries televisives argentines Damián Szifron s’ha inspirat lliurement en la sèrie Amazing Stories, creada  i produida per Steven Spielberg. I compta amb bona part de la plana major dels actors argentins: Ricardo Darín, Darío Grandinetti, Leonardo Sbaraglia…

FOTO Contes salvatges, de Damián Szifron


Contes salvatges (Relatos salvajes | Wild tales | Les nouveaux sauvages)

Direcció: Damián Szifron. Guió: Damián Szifron, lliurement inspirat en la sèrie televisiva Amazing Stories (creada  i produida per Steven Spielberg). Producció: Kramer & Sigman Films (Argentina), El Deseo (Esp), Televisión Federal (Argentina). Durada: 1h55.

RepartimentRicardo Darín (Simon Fisher), Leonardo Sbaraglia (Diego), Darío Grandinetti (Salgado), Erica Rivas (Romina), Nancy Dupláa (Victoria), Oscar Martínez (Mauricio), Julieta Zylberberg (noia), María Onetto (Helena), Osmar Núñez (advocat), Rita Cortese (cuinera).

Sinopsi:Vulnerables davant d’una realitat tèrbola i imprevisible, els personatges d’aquest film traspassen la frontera que separa la civilització de la barbàrie. Una traïció amorosa, el retorn al passat, una tragèdia o fins i tot la violència d’un detall de la vida diària són els detonadors que empenyen aquests personatges cap al vertigen que dóna la sensació de perdre els estreps, cap a l’innegable plaer de pedre el control…

Vídeos: Tràiler 1 VO | Vídeos al web del Festival de Canes.

Vendes internacionals: Film Factory. Distribuïdores: WB-Esp | WB-Fr | WB-Arg. Més informació: Facebook oficial | Imdb (ang) | Cinenacional (esp) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


FESTIVAL DE CANES 2014

Competició

Contes salvatges


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Revista de premsaDamián Szifrón: “Parlem de catarsi, venjança i destrucció. I de l’innegable plaer de perdre el control” | Primeres reaccions | Canes 2014: programa ds 17 | Tot Canes 2014 | Canes 2014: la Competició.

Reconeixements a Canes 2014: premis


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Altres veus. Estrena: al mercat francès, 17.09.2014; al mercat espanyol, 17.10.2014.

Reconeixements: Premis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director: Damián Szifron (Ramos Mejía, La Matanza, Buenos Aires, Argentina, 09.07.1975). Guionista de sèries televisives i dels seus propis films, ha dirigit diversos episodis de les sèries de TV Los simuladores (2002-2003) i Hermanos y detectives (2006), i alguns curtmetratges, mentre ha començat a arrancar la carrera com a director de llargmetratges. La seva obra més coneguda fins ara, Tiempo de valientes, ja és una barreja de film d’acció, comèdia, relat criminal, drama i cinta de misteri.

Extracte de la seva filmografia: Punto muerto (1998), El fondo del mar (2003), Tiempo de valientes (2005).

Presències a Canes: Damián Szifron debuta al Festival de Canes.


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!