Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

14 de febrer de 2014
0 comentaris

Berlín 2014: Fora de Competició

A l’hora del balanç de la Berlinale 2014, no es pot pas negar el paper que hi han tingut els dos únic títols projectats fora de concurs com a complement de la secció competitiva. Un paper, si més no, de garantir cobertura mediàtica, de presència de famosos i d’un cert interès “a priori” que després s’ha confirmat o no, pel que fa al treball dels directors respectius.

Més que no pas en les edicions anteriors del Festival de Berlín, el rol que habitualment tenen les seccions “fora de competició” als principals certamens internacionals, enguany l’ha assumit la secció Berlinale Special.

A la llista amb els dos films “Fora de Competició”, els títols enllacen amb els apunts-fitxa que n’he publicat prèviament en aquest blog.

FOTO © Berlinale Cartell oficial de la 64a edició de la Berlinale


Berlín 2014: Fora de Competició.

The Monuments Men. Direcció: George CLOONEY. Producció germano-nord-americana. Amb George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville, Cate Blanchett. Adaptació del llibre epònim de Robert M. Edsel i Bret Witter, es basa en una història real i centra l’atenció en un atípic escamot que, a la Segona Guerra Mundial, va tenir encomanada la feina de fer cap a Alemanya per a recuperar les obres d’art robades pels nazis i retornar-les als seus legítims propietaris.

La bella i la bèstia (La belle et la bête | Beauty and the Beast | La bella y la bestia). Direcció: Christophe GANS. Coproducció germano-francesa. Amb Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier. Basada en l’obra epònima original de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve, en vol ser una versió més màgica i adulta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!