Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

21 de gener de 2014
0 comentaris

Berlín 2014 · Fora de Competició: la selecció

No hi ha, al Festival de Berlín (6-16 febrer 2014) una secció específicament anomenada “Fora de Competició”; simplement segueixen la tradició de programar alguns títols de l’apartat competitiu com a “fora de concurs”. És a dir, que els donen la mateixa acollida (o superior) que els que opten a l’Ós d’Or, però el Jurat no els ha de tenir en compte a l’hora d’emetre veredicte. En aquest blog, tanmateix, els tractem a part, com si fos una secció diferent, per a no mixtificar el seguiment de la Competició.

No són gaire nombrosos els títols que es programen “fora de competició”; però hem d’esperar que n’hi hagi més que els 2 que han anunciat fins ara: el nou film de George Clooney i la fantasia de Christophe Gans sobre La Bella i la Bèstia, que presenta una Léa Seydoux aparentment als antípodes (o no) del rol que té a la pel·lícula amb què causà sensació a Canes. A mesura que s’hi vagin anunciant noves incorporacions, les anirem afegint en aquesta llista de selecció.

FOTO © 2014 Eskwad – Pathé Production – Tf1 Films Production Achte / Neunte / Zwölfte / Achtzehnte Babelsberg Film Gmbh – 120 Films Léa Seydoux a La Bella i La Bèstia, de C. Gans


Berlín 2014 · Fora de Competició: la selecció.

The Monuments Men. Direcció: George CLOONEY. Producció germano-nord-americana. Amb George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville, Cate Blanchett. Adaptació del llibre epònim de Robert M. Edsel i Bret Witter, es basa en una història real i centra l’atenció en un atípic escamot que, a la Segona Guerra Mundial, va tenir encomanada la feina de fer cap a Alemanya per a recuperar les obres d’art robades pels nazis i retornar-les als seus legítims propietaris. Distribuïdores: Fox Esp. | Fox Fr.*. Més informació: Web oficial | Facebook oficial | Imdb.

La bella i la bèstia (La belle et la bête | Beauty and the Beast | La bella y la bestia). Direcció: Christophe GANS. Coproducció germano-francesa. Amb Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier. Basada en l’obra epònima original de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve, en vol ser una versió més màgica i adulta. Distribuïdores: DeA Planeta | Pathé. Més informació: Imdb.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!