Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

14 de febrer de 2014
1 comentari

Berlín 2014 · Fora de Competició: “La Bella i la Bèstia”, de Christophe Gans

El director Christophe Gans (El pacte dels llops, Silent Hill) presenta, avui —fora de concurs— a la Berlinale 2014, La Bella i la Bèstia, una nova adaptació del conte de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve.

Aquesta versió pretén ser més màgica i adulta i, per això ha triat Léa Seydoux (La vida d’Adèle) per a encarnar la Bella i Vincent Cassel per a incorporar la Bèstia. Al repartiment, també, Eduardo Noriega i André Dussollier.

FOTO © 2014 Concorde Filmverleih GmbH La Bella i la Bèstia, de C. Gans


La Bella i la Bèstia (La Belle et la Bête | Beauty and the Beast | La Bella y la Bestia | La bella e la bestia)

Director: Christophe Gans. Guió: Christophe Gans, Sandra Vo-Anh, adaptació del conte de Madame de Villeneuve. Producció: Eskwad (França), Pathé Prod. (França). Coproducció: Babelsberg Film (Alemanya), TF1 Films Production (França) Durada: 1h52.

Repartiment: Vincent Cassel (Príncep/Bèstia), Léa Seydoux (la Bella), André Dussollier (Händler), Eduardo Noriega (Perducas), Myriam Charleins (Astrid), Audrey Lamy (Anne), Sara Giraudeau (Clotilde), Jonathan Demurger (Jean-Baptiste), Nicolas Gob (Maxime), Louka Meliava (Tristan), Yvonne Catterfeld (princesa).

Sinopsi: 1810. Ran del naufragi de les seves naus, un comerciant arruïnat se n’ha d’anar a pagès amb els seus fills. Entre ells, hi ha la Bella, la més petita de les filles, joiosa i tocada per la gràcia. Després d’un viatge terrible, el comerciant descobreix un casalici màgic de la Bèstia, que el condemna a mort per haver-li pres una rosa. Sentint-se responsable de la dissort caiguda a la seva família, la Bella decideix sacrificar-se en lloc de son pare. Al castell de la Bèstia, però, no és la mort el que espera la Bella, sinó una vida estranya, amb moments màgics, de joia i de malenconia. Cada vespre, a l’hora de sopar, la Bella i la Bèstia es troben. Van aprenent a descobrir-se, a dominar-se, talment com dos estranys diferents com el dia i la nit. Tot reprimint els seus impulsos amorosos, la Bella mira de copsar els misteris de la Bèstia i el seu casalici. En caure la nit, uns somnis li van revelant el passat de la Bèstia. Una història tràgica, que li va entendre que aquest ésser solitari i ferotge havia estat un príncep majestuós. Agosarada, bregant contra tots els perills, obrint el seu cor, la Bella alliberarà la Bèstia de la maledicció que pateix. I fent això, descobrirà l’amor de debò.

Altres Vídeos: Tràiler 2 | Vídeos al web del Festival de Berlín.

Vendes internacionals: Pathé Int. Distribuïdores: Pathé | DeA. Més informació: Web oficial | Comme Au Cinéma (fr) | Imdb (ang) | MyMovies (it).

Altres festivals: pendent. Reconeixements: premis i nominacions.

Altres informacions: pendent.


FESTIVAL DE BERLÍN 2014 Competició:

La Bella i la Bèstia

(al/ang)


Director: Christophe Gans (Antibes, França, 11.03.1960). Extracte de la filmografia: El pacte dels llops (2001), Silent Hill (2006)


  1. Xavi Serra, enviat especial del diari Ara a la Berlinale:

    (..) posa l’accent en l’atmosfera i els efectes digitals amb l’esperança de capturar el romanticisme primitiu i el terror que batega en el cor del conte, però el producte sembla un anunci de perfum de dues hores amb l’escot de Seydoux com a gran punt d’interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!