Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 de febrer de 2011
0 comentaris

Berlín 2011 · Panorama: “Aquí”, de Braden King

Aquí (Here)

Director Braden King. Guió Braden King, Dani Valent. Producció Parts and Labor (EUA). Coproducció Lion & Wheel (EUA),  Durada 2h00.

Repartiment Ben Foster (Will Shepard), Lubna Azabal (Gadarine Nazarian)

Sinopsi Will Shepard (Ben Foster) és un enginyer de cartografia per satèlit que rep l’encàrrec de treballar en la creació d’un nou satèl·lit de recerca que cartografiï amb més precisió Armènia. Tot i treballar en un marc industrial, el seu és un treball solitari -ha de verificar l’exactitud de les imatges topogràfiques emeses pel satèlit i resoldre’n les anomalies-. És una tasca que, pel seu compte, ell ha estat fent per tot el món durant anys; però en aquesta ocasió, les seves mesures no són coses de simple aritmètica. En un hotel de la ruralia coincideix amb Gadarine Nazarian (Lubna Azabal), una expatriada armènia i fotògraf d’art, en el seu primer viatge de retorn a les arrels des de fa anys. Entre aquests dos viatgers solitaris s’estableix una relació mal sigui inconscient, que els du a decidir impulsivament que continuaran junts el trajecte. Aquesta road-movie explica la història d’aquest singular viatge i les dramàtiques transformacions que hi experimentaran cadascun dels protagonistes.

Nota Projecte seleccionat a l’Atelier del Festival de Canes de 2008, avalat pel Sundance Institut, el Tribeca Film Institute, el Festival de Rotterdam, etc.

Vídeos [Tall (VO)] Webs oficials [herefilm (ang)] Facebook [Here (ang)]

Festival de Berlín 2011 [Panorama: Aquí (al / ang / fr)] Premis al Festival de Berlín [Premi CICAE de la Confederació Internacional de Cines d’Art-i-Assaig]  També al Festival de Sundance 2011  [US Dramatic Competition: Aquí (ang)]

***

Més informació
[IMDB (ang)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)] [MyMovies (it)]

Vendes internacionals [K5 International] Dist. cat. [x] Dist. esp. [x] Dist. fr. [x] Dist. it. [x]

***

FOTO Aquí, de Braden King

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!