Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

16 de febrer de 2010
0 comentaris

Berlín 2010 · Fora de Competició: “The Kids Are All Right”, de Lisa Cholodenko

The Kids Are All Right (The Kids Are All Right)

Director
Lisa Cholodenko. Guió Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg. Producció Saint Aire Production (EUA), 10th Hole Productions (EUA), Antidote Films (EUA), Artist International Management(EUA), Artist International (EUA), Gilbert Films (EUA), Mandalay Vision (EUA), Plum Pictures (EUA). Durada 1h44.

Repartiment
Julianne Moore (Jules), Annette Bening (Nic), Mark Ruffalo (Paul), Mia Wasikowska (Joni), Josh Hutcherson (Laser), Eddie Hassell (Clay)

Sinopsi
Nic (Annette Bening) i Jules (Julianne Moore) ja fa prou temps que són parella com per haver passat pels alts i baixos de qualsevol relació de llarga durada. Les obligacions de la feina han dut Nic a no parar prou atenció a la seva companya. Per la seva banda, Jules s’ha abocat tant al rol de mare, que no s’acaba de sentir prou realitzada. Li agradaria obrir un negoci d’horticultura, però no pot pas comptar que Nic l’ajudi. La seva filla Joni (Mia Wasikowska) és una alumna modèlica que aquesta tardor entrarà en una universitat d’elit; però no es pot pas dir que li faci el pes la mena de control que li fan Nic i Jules. El seu germà Laser, de 15 anys, també el pateix i passa tant de temps com pot voltant-la amb el seu amic Clay, que és de mena indolent. Poc abans que Joni se’n vagi a la universitat, Laser demana un favor a la seva germana: vol conèixer el pare biològic comú a tots dos i com que ella ja té 18 anys i per tant pot demanar una recerca de paternitat… A desgrat, la noia ho accepta i, al cap dd’uns dies, Paul (Mark Ruffalo) els dóna senyals de vida, convidant els dos germans al seu “fashion” restaurant naturista. Quan es coneixen, Joni, Laser i Paul s’entenen meravellosament. Tanmateix, els germans decideixen no dir res de Paul a casa. Però els dies següents, Laser només vol estar amb el seu amic Clay, fins al punt que crida l’atenció de Nic i Jules. Inquietes de veure’l tan esquerp, volen saber què li passa i li demanen explicacions. El noiet, pensant-se que estaven assabentades de la trobada amb Paul, els ho xerra. No cal dir que Nic i Jules queden de pedra, sentint-lo. No ens poséssim pas nervioses, però: com a pares avesats a gestionar les crisis, decideixen encarar el problema frontalment, amb gran fermesa, Conviden a sopar Paul, decidides a repassar-se’l de valent. Però en Paul arriba…

Festival de Berlín 2010
[Competició: “The Kids Are All Right” (al / ang / fr)] Premis al Festival de Berlín 2010 [Teddy Award]  Festival de Sundance 2010 [Premieres: “The Kids Are All Right” (ang)]

Webs oficials [x]

Més informació [IMDB (ang)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)] [MyMovies (it)]

Vendes internacionals [Inferno Entertainment] Dist. cat. [x] Dist. esp. [x] Dist. fr. [UGC Ph] Dist. it. [x]

***

Cròniques, notícies i articles de Berlín 2010, a la nostra premsa

Lluny dels estereotips (Bernat Salvà, Avui) | Moore salva una altra jornada desigual a Berlín (Nando Salvà, El Periódico)

FOTO The Kids Are All Right, de Lisa Cholodenko

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!