Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

14 de febrer de 2010
0 comentaris

Avís: canvi als apartats del Festival de Berlín

L’apartat d’aquest blog dedicat al Festival de Berlín, que fina ara era únic; l’he subdividit en tres. Un de genèric, dedicat a les notícies, premis, jurats i programacions generals. Un altre, que recull tots els “post” sobre pel·lícules en competició o fora de competició. I un tercer, que enllaça amb tots els dedicats al programa diari del certamen.

El ritme amb què redacto els apunts d’un festival com el de Berlín depèn molt de les circumstàncies i això fa que l’ordre amb què els vaig penjant canviï, sense que hi hagi necessàriament ni ordre ni concert. Per tal de facilitar l’accés ràpid als diversos articles en funció de les característiques respectives, és el motiu que m’ha dut a crear un accés directe als dedicats a les pel·lícules en Competició i Fora de competició i un altre, per als del programa diari.

Si el sistema resulta eficaç, posteriorment també reestructuraré els articles dels altres festivals. Però això fóra més endavant.

ACTUALITZACIÓ (01.01.2011): un cop acabat el cicle de festivals de l’any 2010, en què he anat reorganitzant els apartats dels diferents certamens, ara torno a retocar els de la BERLINALE. Amb els altres festivals, he vist que m’era més pràctic un detall més exhaustiu per seccions i, per tant, un cop hem fet tot el cicle anual i absn d’encarar Berlín 2011, ho he estructurat de manera similar com he fet anteriorment amb Canes i Venècia. És a dir, un primer apartat “calaix de sastre” per a notícies i apunts generals; un segon, dedicat als prenis i jurats, i, a partir d’aquí, un per secció del certamen (amb alguns reajustaments, com -en el cas de Berlín- ajuntar Fora Competició (que oficialment forma part de “Competició”) i Special, d’una banda, i Retrospectiva i homenatges, per altre cantó. No hi incloc seccions com Culinary Cinema, ni els programes de per a la canalla i joventut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!