Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

19 de setembre de 2009
0 comentaris

AV7D · Altres articles: del 17 al 23 de setembre de 2009

Recull d’articles sobre qüestions cinematogràfiques publicats entre el 17 i el 23 de setembre de 2009:

Atenció: les cròniques, notícies i altres articles sobre el Festival de Sant Sebastià, als apunts diaris dedicats al certamen.

Velletes de cine italià. Teresa Pàmies (Avui): El mateix Gianni Di Gregorio, guionista i director de la pel·lícula “Vacances de Ferragosto”, no s’explica l’èxit assolit (..)

L’esquerra mai no va saber riure -sense enllaç-. Àlex Gorina (El Temps): Summers (..) va rodar el film d’ Urtain com un pre-fals documental psicotrònic (..)

Tim Robbins: “La revolució en una societat moderna és apagar la televisió”. Raquel Font (Avui) l’entrevista com a director de la peça teatral “1984” (Orwell) i en faig esment, atesa la trajectòria cinematogràfica de Robbins.

Zentropa obra seu a Catalunya. Xavier Roca (Avui): Zentropa va ser creada per Lars Von Trier el 1992 (..) segons el productor, “és molt interessant la tasca de l’ESCACC i, ara mateix, a Catalunya es fan algunes de les pel·lícules més interessants del món”. Irònicament, subratlla que “som cobdiciosos i ens volem quedar amb els millors talents locals”.

Víctor Israel (El Punt): L’actor mataroní, que va participar en unes 200 pel·lícules, va morir dissabte als 80 anys.

Redescobrir Losey o potser descobrir-lo. Imma Merino (El Punt): Joseph Losey, suposadament un cineasta fred i analític imbuït del distanciament brechtià, es declarava un romàntic.

Maleït Tarantino. Esteve Riambau (Avui): “Malditos bastardos és Tarantino en estat pur, un film excessiu i barroc que es deixa contaminar per la passió pel cinema (..)”

Les fletxes d’Errol Flynn. Imma Merino (El Punt): (..) buscant referències sobre Errol Flynn, vaig trobar a internet la invitació a anotar el títol de la millor pel·lícula sobre l’esport.

Segona Mostra de Cinema Peruà (Time Out Barcelona): “Una Mirada al Sur” mostra les múltiples cares del Perú, a través de les noves generacions de cineastes.

FOTO Errol Flynn, fent de Robin Hood.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!